WAT?

Pieter Pekelharing

2018 – 2019

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
16 September 1998


Pieter of misschien beter gezegd mamma Pieter, deze jonge god is misschien wel de meest zorgzame en moedergedrag vertonende faun en reeds ook al een tijdje sileen die ooit zal bestaan. Zo hadden zijn mede lichting genoten vaak genoeg zijn wijze lessen en echte moederinstinct nodig om de A-tijd te doorstaan, deze man doet niets liever dan genieten van woensdagavond met het liefst voor zich uit gestald meerdere tientallen shotjes om de avond mee door te komen. Deze jonge god komt uit het prachtige Bussum en heeft hier dan ook zijn eerste stapjes gezet om uiteindelijk neer te kunnen strijken bij het mooiste dispuut van de stad Maastricht. Helaas is deze mooie kerel alweer bezig aan zijn vierde module op de hotelschool en betekent dit dat Silenus en Vrouwelijk disputerend schoon van Maastricht hem voor een half jaar zullen moeten missen maar vanaf September 2019 is deze jongeman in de volksmond ook wel Beter bekend Als Triple P zeker niet meer weg te denken uit de FM, we kijken dan ook met zen allen heel erg uit om samen met deze koning(in) de komende jaren door te mogen brengen.


Kas Geurts

2018 – 2019

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
9 augustus 2000


Kas geurts is de meest beruchte hooligan van Tilburg. Hij is bij bijna elke wedstrijd van willem II meer dan aanwezig. Niet alleen bij Willem II is deze jongen aanwezig hij is namelijk altijd en overal bij. Je zou denken dat hij met geen mogelijkheid zijn school kan halen zo, maar toch heeft hij 8 van de 9 herkansingen op de hotelschool weten onderuit te vegen “chapeau”. Ondanks zijn stoere praatjes en zijn arrogante houding kan je altijd bij deze jongen terecht. Dus als je hem ooit tegenkomt en je hebt een probleem. Spreek dan onze wijze kappie (kas) aan, want hij heeft altijd wel een oplossing.


Stijn Gustings

2018 – 2019

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
14 december 1998


Stijn, oftewel Stino, is zonder enige twijfel de meest luie persoon uit heel Maastricht. Deze Maastrichtenaar zal er dan ook alles aan doen om zo min mogelijk energie te gebruiken. Stijn heeft eerst in Amsterdam gestudeerd, maar hij miste Maastricht zo erg dat hij besloten heeft om toch terug te komen. Deze beste kerel begint straks op de vaksjaol en moet dan helaas eindelijk eens de handen uit de mouwen gaan steken. Verder kan Stijn ook op hoop tempo de nodige biertjes wegtikken, of zoals hij het zelf noemt: “zaufen”. Dit heeft Stijn geleerd, doordat hij vanuit de wieg rechtstreeks mocht gaan werken in de horeca. Vooral bij de Van Bommel is Stijn een bekend gezicht. Hier heeft hij veel gewerkt, maar ook al heel veel gezauft. We zijn erg blij met Stijn als nieuw lid en wensen hem veel succes op de hotelschool.


Luuk Heijlaerts

2018 – 2019

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
12 Mei 1998


Op het eerste gezicht lijkt Luuk een onschuldig en lief menneke, maar naarmate je hem beter leert kennen zie je de ware Heijlaerts naar boven komen… Door zijn magistrale lach en sociale handigheid lukt het Luuk de meeste keren op een avondje uit een dame aan de haak te slaan, alhoewel dit is ook wel vaak te danken aan zijn doorzettingsvermogen. De man uit Tiel kan iedereen vermaken met zijn prachtige levensverhalen, zo blikt hij graag terug op de tijd van een jaar lang feesten en cocktails shaken op Ibiza. Hoewel Luuk liever de leukere dingen in het leven eerst doet, lukt het hem toch om goede cijfers te halen op de hotelschool. Als dispuut zijnde, zijn wij hier natuurlijk heel blij mee. Want een goed avondje met elkaar schroeven in de FM zonder deze legende, is niet mogelijk.


Ferry Gorren

2018 – 2019

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
30 April 1998


Ferry Gorren, ofwel ‘Faun Broccoli’. Op een dag in het gemoedelijke dorpje Kessel besloot Ferry dat hij het wel gezien had. Hij besloot om een van zijn grootste hobby’s na te jagen: koken. Inmiddels woont Ferry een jaar in Maastricht, en ‘’studeert’’ hij op de Hogere Hotelschool. Zijn toekomst in Maastricht stond al snel vast, Ferry moest en zou bij Silenus. Dat Ferry in contact kwam met Silenus, is te danken aan Sil. In de jongere jaren beoefenden Sil en Ferry samen hockey, wat zich heeft ontpopt tot een hechte vriendschap. Voor Silenus kan Ferry alleen maar worden gezien als aanwinst voor het dispuut, de vrolijkheid straat van zijn kop af! Hij maakt met iedereen die op zijn pad komt een praatje, waardoor hij inmiddels ongeveer iedereen in de FM bij naam kent. Ook valt Ferry met zijn blije kop, en leuke krulletjes elke avond weer prima in de smaak bij het vrouwelijk schoon, wat niet als onbelangrijk kan worden gezien. Al met al kunnen we stellen dat Ferry een graag gezien persoon is in onze befaamde stamkroeg, de FM. Op nóg meer vrolijkheid de komende jaren, krullenbol!


Lichting Sesamstraat

Branko Biesmans

2017 – 2018

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
12 oktober 1999


Branko, Ortiga, Triple of beter gezegd, de man met duizend identiteiten. En dit is ook zeker toepaselijk bij dit gedaante. Deze gevarieerde kerel geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland is namelijk zo veelzijdig als een politicus tijdens de verkiezingstijd. Branko heeft er namelijk een talent van gemaakt om elke woensdagavond tot de late uurtjes in de FM te staan en vervolgens geheel representatief in zijn kasjmier spencer de hotelschool te domineren met zijn (fysieke) aanwezigheid. Onze kastelein geniet namelijk van de fijnere dingen in het leven, dit varieert van Chaudfontaine Sparkling tot Spa Goud. Branko is overigens ook het lievertje van de groep, hij weet namelijk door zijn jolige karakter en imponerend figuur elk opstootje te laten eindigen met brede glimlachen en cilinders plezier. Dit maakt Branko een onmisbaar persoon binnen het nachtleven in Maastricht waar we gelukkig nog lang van mogen genieten!


Ralph Collijn

2017 – 2018

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
26 juli 1997


Jaffie, Tommie, six eyes oftwel de enige echte Ralph Collijn, deze fijnproever uit Meerssen heeft een echt bourgondische opvoeding gehad. Het horecaleven is er bij hem met de paplepel ingegoten. Dit is dan ook te zien aan het welvaartbuikje dat door zijn shirt begint te poppen. Ondanks dat zijn lichting hem normale spraak probeerde bij te brengen, heeft hij nog steeds last van een spraakgebrek en een Mestreechs accent. Dit in combinatie met het verzinnen van woorden, maakt hem de helft van de tijd onverstaanbaar. Daarom staat Ralph vaak aan de bar waar hij de nodige biertjes achterover tikt. Dit gebeurt echter niet met al te grote snelheid. Maar uiteindelijk heeft hij altijd een grote glimlach op zijn gezicht en zal hij altijd voor je klaar staan. Daarom zijn we blij dat we nog lang van deze kerel mogen genieten.


Wesley van Lier

2017 – 2018

Studie
European Studies
Geboortedatum
23 januari 2000


Wesley, beter bekend als Wousley. Deze jongeman stapt altijd met stoere brede passen door de menigte. Hij gaat vastberaden op zijn doel af, het vloeibare goud op de bar. Nadat hij deze biertjes zowel met grote passie als snelheid achterover heeft getikt, is er nog maar één ding dat moet gebeuren om de avond van Wousley compleet te maken, er moet natuurlijk nog een sjekkie opgestoken worden, zijn vaste woensdagavond ritueel. Maar wesley’s leven is niet altijd zo easy zo slaat af en toe de vlam in de pan, gedurende een van deze razernijen krijgen niet alleen zijn tegenstanders maar ook de lantaarnpalen het zwaar te verduren. Wanneer deze lantaarnpalen op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats staan, kunnen zij een trap verwachten met een kracht waar menig MMA-fighter jaloers op mag zijn. Zodra hij is uitgeraasd kan hij weer terug naar hij normale leven en lekker wat goudgele rakkers naar binnen gooien. Als deze met grote hoeveelheden naar binnen vloeien, worden zijn hersenen echter aangetast waardoor hij nog wel eens merkwaardige uitspraken kan doen. Hiermee maakt hij gelukkig weer iedereen aan het lachen. Wanneer hij soms als een echte meneer Aart uit de hoek kan komen, bedoelt Wesley het altijd goed. Daarom zijn wij blij met deze jongen als nieuwe aanwinst.


Noah Manders

2017 – 2018

Studie
International Business
Geboortedatum
29 januari 1999


Noah a.k.a. ernie, 1/2 van het iconische duo, is aanvankelijk een hele timide, rustige jongen uit Brabant. Maar als deze kerel een paar pilsjes naar achter heeft getikt komt zijn ware persoonlijkheid aan het licht. Met dansmoves waarmee hij makkelijk So You Think You Can Dance zou kunnen winnen, wordt menig vrouwelijk schoon wel hitsig.
Hij is ook vaak te vinden in de UB waar hij de tutorials die hij na een avondje in de FM wel eens skipt een beetje bij probeert te houden om zo zijn studie toch de goede kant op te laten blijven gaan. Als hij in het weekend weer terug is in zijn hometown Vegchel is hij vaak te vinden op het hockeyveld waar hij fanatiek zijn conditie een beetje op peil probeert te houden. Al met al is deze jongen een ware topgast en een fantastische toevoeging aan disputerend Maastricht.


Sil Peeters

2017 – 2018

Studie
European Studies
Geboortedatum
10 Maart 2000


Sil Peeters, Pino, is wellicht de machine van het mooiste heerendispuut van Maastricht. Deze unieke kerel, waar er ook absoluut geen twee van moeten rondlopen, geniet van alles wat er om hem heen gebeurt. Op zeer jonge leeftijd heeft hij al meer genoten dan menig ouderen, zowel van het vrouwelijk schoon, de gouden toverdrankjes en van het leven. Met zijn mega grote biceps en zijn afgetraind figuur is zelfs de duivel niet te hoog gegrepen voor hem. Deze wist hij zelfs meerdere malen in een rechtstreeks gevecht te verslaan. Deze jongen is bezig met European studies en heeft de ambities om nog een keer bomen te gaan knuffelen voor Groenlinks, maar het blijft een kerel waar iedereen van kan genieten, behalve ouders van dochters, want ja je raakt gegarandeerd je dochter kwijt.


Harm Rutten

2017 – 2018

Studie
International Business
Geboortedatum
28 juli 1999


Harm, oftewel Harpertbertje, is hét brein van de lichting. Deze kerel heeft na het behalen van zijn gymnasium à la cum laude besloten om het schromelijke Cuijk achter te laten en het licht te volgen naar de metropool van het perfecte bier. En maar beter ook. Ook al oogt onze Harm op het eerste gezicht als een zedige vent, na een stuk of 10 Duveltjes danst hij, voornamelijk met zijn schouders,  op een niveau geënevaard door maar weinig man tot in de late uren door. Harm, als de ambitieuze kwant die hij is, zul je naast de FM ook regelmatig vinden in de UB en de sportschool. Dus dames let op, want al met al, Harm has it all!


Lichting Overname

Goof Classens

2016 – 2017

Studie
Fiscale economie

Geboortedatum
18 maart 1998


Goof, Gooferd of Clown Fassens, de naam zegt het al, deze altijd goedgemutste Limburger is dé clown van de lichting. Met zijn zinloze feitjes en informatieve spreekbeurten heeft hij altijd een verhaal paraat wanneer er een stilte dreigt te vallen. Deze geboren en getogen Venraynaar is een fanatiek fietser, maar er is nog een ding waar Goof erg veel waarde aan hecht, namelijk biertjes weg tikken in de FM met zijn vrienden. Niet alleen zitten wij aan Goof vast, maar ook alle vrouwen in Maastricht moeten er aan geloven, Goof doet namelijk zijn uiterste best om iedere vrouw in Maastricht binnen slechts één luttele minuut minimaal 30 verschillende gezichtsuitdrukkingen te geven. Goof waar zouden we zijn zonder jou. Je bent onze favoriete Clown!


Gijs Seegers

2016 – 2017

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
27 september 1996


Gijs Gijsbert kreupel Seegers, deze ex-hotello weet wel hoe die maastricht op zijn kop moet zetten. Ook al krijgt deze man het vaak na een paar biertjes al niet meer geregeld, desalniettemin lukt het hem gek genoeg altijd de vrouwen aan de haak te slaan. Met Gijs zijn grove motoriek is het helaas ietwat minder gesteld, aangezien Gijs en zijn enkel het lopen nog niet zo goed onder de knie hebben. Maar gelukkig zijn er in Gijs zijn leven nog genoeg lichtpuntjes, zo heeft deze charmante Drutenaar de afgesproken jaren al menig vrouw aan de haak geslagen. En zo zal Gijs in de toekomst ook menig vrouw aan de haak slaan, zowel binnen Maastricht als daarbuiten.


Pepijn van den Eijnden

2016 – 2017

Studie
Biomedische wetenschappen

Geboortedatum
26 augustus 1998


Pep Peppie of Pepsi, maar van Cola is deze man niet zo weg. Nee liever een biertje. Net als Onno Hoes heeft ook Pepijn het mooie Vught ingeruild voor Maastricht, gelukkig was Pepijn meer geliefd onder de Maastrichtse bevolking. Silenus is een van de keuzes waar deze woest uitziende man zeker geen spijt van zal krijgen. Woest uitziend omdat Peppie altijd weer voor de dag komt met een ietwat nonchalant baardje.Woest is Pepijn echter zeker niet zo is hij onlangs tijdelijk vertrokken naar Ghana om daar de lokale bevolking een handje te helpen.Lichting Zoektocht

Ruben Brands

2015 – 2016

Studie
International Business

Geboortedatum
23 augustus 1997


Ruben, beter bekend als Bauntje. Het meest recalcitrante van de lichting, wat totaal niets te maken had met de Maastrichtse visie waarin hij opgevoed was, kwam uit het ideaal om zich te bewijzen. Door in een exotische lichting te belanden waar de variëteit zowel tussen studie en (lichaams-)lengte lag, begon hij te twijfelen. Ondanks de sterke band die hij tijdens het pinkelen met zijn lichting opbouwde, was het tijd voor hem om zichzelf te vinden aan de andere kant van de wereld. Tijdens zijn zoektocht naar vrouwelijk schoon, de zin van het leven maar vooral het perfecte pilsje kwam hij er toch achter dat deze alleen in Maastricht te vinden zijn. Zonder hem geen jaar vol plezier, vreemde drankspelletjes, namiddagse chill-sessies en nachtelijke avonturen.


Stephan Oosterbosch

2015 – 2016

Studie
Geneeskunde

Geboortedatum
12 februari 1991


Stephan, Steffaun, Oostermaas. Deze gigant kwam naar Maastricht met meer levenservaring op zak dan menig student. Na verschillende studies versleten te hebben en één hiervan daadwerkelijk succesvol afgerond te hebben verliet deze machine het hem zo dierbare Roemunj om in Maastricht aan zijn droomstudie te beginnen: Geneeskunde. Alhoewel Stephan al wat ouder is en hij de enige actieve Sileen is met een diploma reeds op zak, is hij niet weg te slaan uit het FM Kaffee en staat hij nog geregeld te beuken op zijn geliefde hardcore festivals. En goed nieuws: aangezien zijn studie hem nog een half decennium aan het Maastrichtse bindt zal hij het FM Kaffee én Silenus nog vele jaren zijn thuis mogen noemen.


Mark van Slobbe

2015 – 2016

Studie
Economics & Business Economics

Geboortedatum
25 november 1997


Mark, Markos of Slobber, noemt zich rasechte Nijmegenaar, maar komt eigenlijk uit Beuningen. Een idyllisch dorpje ten noordwesten van Nijmegen. Maar hij wilde van het succes proeven en vond zodoende zijn weg naar het mooie Mestreech. De lichting waar hij in kwam bestond naast zijn eigen zuivere ABN klanken uit een persoon met een spraakgebrek en een chauvinistische Sjeng. Hij bracht ze Nijmeegse manieren bij en gaf ze spraaklessen. Onder bourgondische Limburgse sferen kwam hij erachter dat een studieswitch naar Rechten beter bij hem paste. Mark is een goede jongen met het hart op de juiste plek. Maar wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten!


Lichting Bakfiets

Danny Bakkers

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
15 juni 1994


Benny Dakkers, onze befaamde knul van de Hotelschool. Deze man uit het pittoreske Ammerzoden (Gelderland) heeft ook zijn weg gevonden binnen het Maastrichtse. De hotello puur sang heeft niet alleen het nachtleven van Maastricht ondervonden, daarnaast heeft hij namelijk menig vrouwmens laten kennismaken met de Benny. Alhoewel Benny in zijn beginperiode bij de mooie mannen van Silenus nog enigszins de kat de uit de boom keek, is dat momenteel zeker niet meer te stellen. Zo staat Benny bekend om zijn behulpzaamheid, assertiviteit en zuip-vermogen. Daarnaast is hij een vaste waarde voor het voetbalteam van Silenus wat elk jaar weer de La Copa beker in de wacht weet te slepen. Wel mag onze Danny/Benny iets beter op onze spulletjes letten, zo heeft hij het toch al een paar keer voor elkaar gekregen de dispuutscamera te verliezen na een wilde avond met genoeg bakken.


Kylian van Dijk

2014 – 2015

Studie
People & Business Management

Geboortedatum
20 januari 1995


Zeker één van de betere creaties op deze wereld die (een) Emmy waardig is. Na negen maanden was het meesterstuk eindelijk af en kreeg het de mysterieuze doch sprekende naam Kylian. Hij groeide op in het Limburgse heuvellandschap en het was hier waar hij zijn eerste voetstappen zette, zijn eerste biertje dronk, zijn eerste vrouw verslond en uiteraard waar zijn eerste insulinespuit zijn bloedsuikerspiegel weer op normaal peil bracht. Tijdens zijn veel te vroege midlife crisis besloot hij een gooi te doen naar de felbegeerde trofee van de DJ Mag top 100. Nadat hij talloze deuntjes en ontelbare melodietjes de revue had laten passeren, zag hij eindelijk in dat de andere kant van de DJ tafel veel interessanter was. Hij besloot zich aan te sluiten bij het mooiste heerendispuut van Maastricht, OHD Silenus. De FM is tegenwoordig zijn eerste thuis geworden, waar hij op vele avonden het pinkelen eigen maakt en waar de sjoeskes in minder dan een seconden door zijn goed gesmeerde slokdarm glijden. Met zijn scherpe opmerkingen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor internetgekkies, hopen we dat deze man zijn bloedsuikerspiegel op peil kan houden, zodat iedereen, en dus ook wij, nog jarenlang van hem mag genieten. Het is tenslotte ook onze Kylian!


Niels Geominy

2014 – 2015

Studie
Economics & Business Economics

Geboortedatum
11 september 1995


‘Geomoney is een vliegtuig’, is inmiddels al een uitdrukking geworden binnen het dispuut. Daar waar deze jongeman zwemt in het geld, kan hij, wanneer het alcoholpercentage in het bloed flink omhoog is geschoten, ook vliegen. Hij arriveerde in de mooie stad Maastricht als een rustige jongen uit Nijmegen. Inmiddels is hij omgetoverd tot een ware heer. Nee zeggen tegen een biertje of een shotje kan hij niet en zo sluit deze man iedere woensdag weer het FM kaffee. Ondanks alles heeft Geomoney het in zich om zn studie zonder fratsen af te ronden.


Roger Loontjens

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
19 mei 1994


Naast het leven op het eiland van de Hotelschool campus wilde deze man ook nog een deel van het echte Maastricht zien in zijn studententijd en koos daarom om bij OHD Silenus te gaan. Roger, Rodger of Lange Loontjens, zorgt ervoor dat Silenus 2 meter rijker is aan Zeeuwse trots. Ondanks al het water in Zeeland is Roger een echte droogkloot. Met zijn humor en verhalen over zijn goede vriend Peter Selie weet hij altijd de lachspieren van menig Sileen te triggeren. Roger zal altijd voor iedereen klaarstaan en is een man van pure gezelligheid. Hij ziet zijn toekomst bij Silenus als een kans om zijn droom te verwezenlijken. Roger droomt er namelijk van ooit Quaestor Pecunia te worden. Ik stel aan u voor: Roger ‘Pietertje’ Loontjens.


David Noorthoek

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 maart 1996


David Wiro Jan Noorthoek, ook wel bekend als dé charmeur van het warme Woerden. Deze knappe knul verliet zijn bekende omgeving van Utrecht om het geluk te zoeken in de meest zuidelijke stad van Nederland. In Maastricht is David de strijd aangegaan met de hotelschoolcursus en de studentenvereniging die hier aan gekoppeld is. Dit was echter niet genoeg voor de gladde Woerdenaar, iets vertelde hem dat er meer was… Veel meer. Zodoende verliet hij het veilige Bethlehem in Limmel en vertrok hij naar de grote stad. Hier leerde hij Silenus kennen, waar hij pas echt zijn hart, ziel en meerdere keren “waardigheid” in heeft verloren. Zoals al algemeen bekend was bij de hotelschool was Wiro niet vies van vrouwelijk schoon. Het duurde dan ook niet lang, voordat hij zich als in een vis in het water voelde in ons mooie FM café. Deze man maakte meteen gebruik van alle sociale vaardigheden, die hij had opgevangen in de vakschool. Binnen no time was David dan ook bekend en geliefd bij de vrouwen (en mannen) van disputerend Maastricht tot aan de London Bridge in België. En binnen Silenus vinden we hem ook wel oké.


Koen Sachse

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
12 augustus 1994


OH OH Koeno! Deze rasechte Hagenees, ideale scholier en tevens voorzitter van de Nort Side van ADO Den Haag zorgt voor een mieterse sfeer binnen deze vriendenclub. Wanneer deze creatieve man iets ziet waar hij met zijn handjes aan kan zitten zij het een teddybeer tijdens het ULV of zij het iets anders dan is hij verkocht. Dat hij goed is met zijn vingertjes blijkt ook uit de prijs die hij gewonnen heeft voor het bouwen van de bijzonderste knikkerbaan van zijn bassischool “De Speciale Ooievaar”. Naast deze onzin is The COON zijn grootste passie muziek. Zijn vingervlugge skills, waar menig vrouw over mee kan praten, heeft hij zichzelf aangeleerd achter zijn trommeltjes, gitaar en piano. Momenteel timmert koen zo hard aan de weg binnen de muziekwereld dat hij 6de beste triangelspeler van de Jostiband is. Jaja mensen, zoals jullie kunnen zien is deze Hagenaar niet bang voor een uitdaging of een sprong in het diepe. Deze fanatieke duiker springt dan ook graag op klaarlichte dag van de Wilhelminabrug omdat de duikplank te gewoontjes is. Al met al is deze knul onmisbaar geworden binnen OHD Silenus en daarom willen wij zijn ouders nogmaals bedanken voor het maken van deze goddelijke vent!


Freek Schulpen

2014 – 2015

Studie
TU Eindhoven

Geboortedatum
27 mei 1995


Freek ‘de rooie Buisman’ Schulpen is het enige actieve lid dat momenteel niet studeert. Deze ambitieuze ondernemer komt oorspronkelijk uit de Hofstad, maar woont al zijn hele dikke leven in Mestreech. Freek heeft een ware metamorfose ondergaan in de afgelopen twee jaar. Hij is hoofdcoach van winnend La Copa-team 2015 & 2016 en hij is trots runner-up van de jaarlijks terugkerende Schrobéler-challenge. Over het algemeen kan hij zijn vieze Feboklep niet dicht houden, alleen wanneer er weer thuisbezorgd besteld is. Typerend aan Buisman is zijn rode coupe haren.


Yorrick Tusek

2014 – 2015

Studie
Commercieel Management

Geboortedatum
29 april 1995


Sileen Tusek a.k.a. Yordick heeft eindelijk het licht gezien. Waar hij eerst nog onder de duim zat is het nu tijd om het échte vrouwelijk schoon te overwinnen. Deze keer zoekt hij wel meerderjarige.. Naast de womanizer in pre is Yorrick een man van eerlijkheid die altijd klaar staat voor zijn maten. De ras Maastrichtenaar is tevens niet schuw om zijn gevaarte beneden te laten zien en is ervan overtuigd dat dit zijn manier is om de dames om zijn vinger te krijgen. Yorrick, we love you!!!!


Lichting Dull

Jaap Jan van Beek

2013 – 2014

Studie
Hospitality & Event Management

Geboortedatum
9 oktober 1993


Jaap jan ook wel Jaapie genoemd is het nakomertje van lichting 2013. Jaapie is ooit in een minder verleden begonnen bij Amphytrion. Gelukkig heeft deze ‘’mooie’’ kerel het licht gezien en is hij verstandig geworden door zich aan te sluiten bij het mooiste herendispuut van Maastricht! Wat Jaapie zo typeert is zijn slechte smaak. Dat verklaart waarschijnlijk ook zijn succes bij de vrouwen. Zijn kansen zijn nu eenmaal groter.. Verder is deze jongen een organisatorisch talent, vraag het Jaap en hij regelt het wel. We kunnen natuurlijk ook niet anders verwachten van iemand die hospitality and event management studeert. Nu maar hopen voor Noteboom dat deze jongen niet wordt opgeslokt door de nachtelijke avonturen hier in het Maastrichtse.


Iron Brands

2013 – 2014

Studie
International Business

Geboortedatum
16 juni 1995


Iron Brands is een geboren en getogen Maastrichtenaar, ‘’Niks is sjoener es Mestreech’’ is dan ook zijn motto. Wat Iron typeert is dan hij ontzettend veel talenten heeft en dat voor een Maastrichenaar. De jongen is dan ook topsporter in meerdere disciplines. Zo is hij topscoorder van zijn voetbalclub Scharn ( lees Sjaan), heeft ziekelijke biceps en is hij een wereldkampioen beerpong in wording. Deze talenten en met name zijn biceps gaan dan ook niet ongezien voorbij aan de vrouwtjes in het FM cafe. Maar gelukkig beste moeders heeft deze fijne kerel een vriendin en zijn jullie dochters vooralsnog veilig.


Jordi Jansen

2013 – 2014

Studie
International Business

Geboortedatum
22 oktober 1994


Jordi Jansen, de titaan van deze mooie lichting. De term titaan is afkomstig uit de Griekse mythologie en duidt in het gewone spraakgebruik op een reusachtig, geweldig krachtig persoon. De titel titaan wordt dan ook niet zomaar vergeven en Jordi mag deze dan ook terecht achter zijn naam schrijven. Deze jongen is niet alleen een gepassioneerd sportman maar tevens een natuurlijk leider. Ondanks al deze kwaliteiten wil het toch niet altijd evengoed lukken met de vrouwtjes en loopt deze mooie kerel toch met enige regelmaat alleen naar huis. Een ding is dan ook zeker, van deze IB student en record houder schrobbeler drinken gaan we in de toekomst nog heel wat horen!


Dennis Kamps

2013 – 2014

Studie
Msc International Business & Msc Fiscaal Recht

Geboortedatum
8 juli 1992


Deze man is misschien wel de man met het grootste brein binnen Silenus. Dit heeft hij niet te danken aan zijn intellect, maar aan zijn grote hoofd. Wel mag gezegd worden dat ook het intellect bij deze kerel ruimschoots aanwezig is. Momenteel volgt hij twee masters en heeft hij al twee bachelors op zijn naam staan. Zo is dennis dan ook veel in de studieboeken te vinden en blijft hij iedereen op studiegebied voor. Verder is deze man een ondernemend en ruimdenkend persoon. Ondanks zijn hoge mate van intelligentie kan deze man nog geen Ikea kast in elkaar steken desalniettemin is hij handig met het bespelen van de vrouw in het Maastrichtse nachtleven.


Jules Knippenbergh

2013 – 2014

Studie
Fiscale Economie

Geboortedatum
6 juni 1995


Jules Knippenberg lijkt op het eerste oog een bescheiden jongeman. Als je knippie echter kent wordt het tegendeel vaak genoeg bewezen. In combinatie met zijn breur of zijn Xbox is hij niet te stoppen en drijft hij zichzelf, maar vooral anderen tot waanzin. Onze knip blijft niet onopgemerkt in Maastricht, je zult hem dan ook ongetwijfeld zien springen door de FM of horen schreeuwen naar zijn tv/Xbox in de sporenstraat. Hoe gek en druk deze man ook is, hij staat altijd voor iedereen klaar en zal niet over zichzelf of vrienden heen laten lopen. Zijn serieuze kant komt vooral naar boven bij het studeren, gedreven als hij is om zijn propedeuse te halen en zijn studie fiscale economie zonder al te veel vertraging te halen.


Mark Mestrum

2013 – 2014

Studie
Economics & Business Economics

Geboortedatum
27 augustus 1995


Mark staat voor veel mensen klaar en zal je helpen in moeilijke tijden. Deze man is vaak te vinden in de FM Kaffee. Of het nu vroeg op de avond of vroeg in de ochtend is en of hij nu om 7 uur moet opstaan of pas laat in de middag, deze man staat altijd tot in de late uurtjes in de FM. Daarnaast weet hij plezier goed te combineren met zijn studie op de universiteit. Met al zijn kwaliteiten zijn de meeste vakken dan ook kinderspel voor hem.


Loek Rekko

2013 – 2014

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
27 december 1995


Loek Rekko, de integere en gevoelige hotello van lichting 2013/2014. Hetgeen wat hem onderscheid van zijn mede-eerstejaars op de Hotelschool is dat hij het wel gaat halen. Dit komt omdat Rekko altijd een strakke planning heeft. Misschien wel iets te strak, want Rekko houdt er niet van om de controle te verliezen. Als Rekko gaat zuipen, dan laat hij zich helemaal gaan! Hij is vaak te vinden in FM Kaffee, waar hij de nodige goudgele rakkers burgemeester maakt, zijn vloeiende dance moves showt en dit altijd met een brede lach op zijn gezicht! Moeders, u kunt uw dochters nog altijd veilig over straat laten lopen, aangezien Rekko al de nodige tijd vastgeketend zit in de diepe krochten van een langdurige relatie. Alhoewel hij op menig dispuutsavond de vrouwen van zich af moet slaan, blijft hij toch trouw aan zijn meisje. En dat is wat deze jongen typeert; tevreden zijn met wat je hebt, trouw blijven aan alles en iedereen, en weten waar je voor gaat!


Remeis Salentijn

2013 – 2014

Studie
People & Business Management

Geboortedatum
16 september 1994


Remeis, ook wel bekend als Zalentijn, is een stille kerel en is grotendeels fysiek aanwezig. Deze dulle boy uit Maastricht komt in de avonduren na zonsondergang pas echt tot leven. Zodra er musica en drank is, zal hij de omringende golf van vrouwen verleiden met zijn prominente en zwoele dancemoves. Deze integere moker is altijd terug te vinden in het FM Kaffee tot in de ochtend uren met een strak gekamde mat en een slim fit outfit. Zalentijn mag dan wel begonnen zijn met een jaartje stage, maar van hem zullen we zeker nog veel horen in de nabije toekomst. Zeker nu hij in september volledig opgepompt en opgeladen gaat beginnen met de opleiding People & Business Management in Sittard.


Lichting Alfredo

Thomas Bartels

2012 – 2013

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
8 december 1993


Bartelception, Snartels, Bartels, een man uit West-Friesland (Nee hij spreekt geen Fries!) tevens de jongste en meest verwarde van lichting Alfredo. Zo nu en dan spant hij zich in voor zijn studie aan de Hoge Hotel School. Hierbij is te zien dat hij uit het noorden van het land komt gezien zijn cijfers voor Duits, niet om over naar huis te schrijven. Hij probeert (ja je leest het goed “probeert”) de manieren van een echte “gentleman” te volgen. Echter zonder succes! Zelfverzekerd en een rare smaak of humor heeft hij wel. Bartels staat bekend om zijn meedogenloze speeches, echter ontbreekt vaak de boodschap hier in. Bij de vrouwen staat die bekend als een lieve, open jongen die emotioneel erg prikkelbaar is. Ook zijn, zijn dansmoves niet van de wonderbaarlijke dispuutsavonden weg te denken. Met een slokje te veel op gaat voor deze heer een wereld open op de dansvloer. Momenteel verblijft deze jongeman in het adembenemende Wenen voor een stage in één van de duurste hotels.


Alex Butzeck

2012 – 2013

Studie
International Business

Geboortedatum
5 februari 1993


Alex Butzeck, ook wel the German. In tegenstelling tot veel van zijn landgenoten, die in Maastricht studeren, heeft deze Traummann de goede keuze gemaakt en zich vol in het dispuutsleven van Maastricht gestort. Hij is niet alleen vloeiend in Duits en Engels maar sinds kort ook in Spaans en Nederlands. Met zijn IB bachelor al bijna in zijn zak en zijn haren in de plooi, kent deze Ausländer zijn weg wel op Maastrichtse studenten feesten. Waar hij zijn voorliefde voor bier kan botvieren ook al is het vaak niet uit, hele dan wel halve, liter glazen. Een ding is hem heilig, dat is zijn auto. De nacht zwarte Volkswagen, het onofficiële logo van het land waar hij geboren is hem heel dierbaar. Evenals nachtelijke escapades met vrouwelijk schoon op de meest exotische locaties. Verder is Alex een echte sportman, hij voelt zich dan ook thuis in de buurt van het doel. Zijn passie voor het doel werd hem zelfs bijna fataal. In zijn heroïsche pogingen zijn doel schoon te houden heeft hij al eens zijn rug gebroken. Om hier van te herstellen heeft deze dappere jongen mee gedaan aan de marathon van New York.


Tobias Mommers

2012 – 2013

Studie
Commerciële Economie

Geboortedatum
13 november 1991


Tobias Mommers, misschien wel de meest gedreven Sileen van allemaal. ‘Mommers’ staat er om bekend dat als hij iets doet, dat hij dat dan ook met volle overgave doet. Daar weet het vrouwelijk ‘schoon’ in Maastricht alles van. Met zijn bourgondische smaak staat hij iedere woensdagavond in de FM conversaties te voeren over alle denkbare “onderwerpen” en doet dit niet zonder de nodige goudgele rakkers. Daarnaast kom je hem vaker op donderdagavond net iets te goed gekleed tegen in zijn McGregor-sweater omdat hij een ‘hapje’ gaat eten. Mommers staat ook wel bekend om zijn bourgondische stijl van leven. Na een studie Accountancy is hij nu bezig met het afronden van de studie Commerciele Economie. Maar dit is eigenlijk niet wat die echt wil doen. Het liefste trekt hij in het weekend zijn groene pak aan waarmee hij een “luttele” bijdrage levert aan de maatschappij. Met zijn altijd kritische toon probeert hij de wereld en Silenus verder te helpen en dit zal hij ook blijven doen totdat hij sneuvelt voor het vaderland.


Lichting Viermintwee

Indji Tan

2011 – 2012

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
25 februari 1991


Pindji Tan, ook wel Mr. Feestfabriek in de volksmond. Zo begint hij zijn avond in de FM, waarna hij rond een uur of 2, half 3 stiekem de feestfabriek insluipt om daar het vrouwelijk schoon op te vangen. Met zijn strakke haartjes zul je deze jongen dan ook altijd zien in de stad, echter niet voor de broodjes, maar voor de meisjes. Antibiotica hier en daar, daar heeft deze baas geen problemen mee. Met zijn vele uren in het zwembad en in de fitness komt Indji Tan over als een groot en bruut beest, maar menig intimi weten wel beter. Onder het genot van vele goudgele rakkers kan deze 20 jarige bonk spier uit Heerlen zich prima amuseren in Maastricht. Naast op stap gaan doet hij af en toe ook nog iets aan zijn psychologie studie, waar hij zich met veel passie voor inzet.


Maoke Verhey

2011 – 2012

Studie
Accountancy

Geboortedatum
3 mei 1993


Maoke Verhey, de vuyle rat 2.0 van het dispuut. Deze rasechte Maastrichtse benjamin kan menig persoon wat leren over het kroegenleven van Maastricht. Vaak genoeg is Verhey junior dan ook in de FM of de PT te vinden met zijn broer, waar ze samen de liters sterk en bier rijkelijk laten vloeien. Ook al is deze Maastrichtse schone momenteel een echte levensgenieter, toch heeft deze toekomstige entrepreneur zijn toekomstige carrière al helemaal voor ogen. Met International Business als studie, heeft Maoke al grote plannen klaar. Natuurlijk alles op zijn tijd! Als je de komende jaren naar Maastricht zal komen, is het maar al te waarschijnlijk dat deze jongeman al lang en breed klaarstaat met zijn pull bier, shotjes schrobbelèr en vazen wodka-redbull.