Hou je t droog

Kevin den Riet

2023-2024

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
21 Juli 2004


Kevin de vuurmeester A.K.A slowflow A.K.A mister maagd is een doodnormaal jochie uit Amstelveen die z’n leven leuker wilde maken en zich dus bij Silenus heeft aangesloten. Het is een jochie die zich graag boos maakte om de kleinste dingen. Een echte zeikerd dus. Hij kan zich nog wel eens zenuwachtig gedragen en een klein angstplasje is dan onvermijdelijk. Het is een gozer die maar al te graag bevestiging wil voor z’n daden en dus ook uren kan lullen over toffe dingen die hij heb gedaan. Verder is hij koning bietser en heeft hij zo’n babyface dat ie nog geen eigen peuken kan kopen. Terugkomend op de bevestiging laat kev het vaak weten als hij tot laat in de FM staat. (Dit gebeurt zelden). Lang verhaal kort, echt een geinige vent waar je leuk mee kunt ouwehoeren. Hij is ook fresh in Maastricht dus wel aan nog lang last van m hebben

Mazzel


Gijs Fokker

2023-2024

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
18 Februari 2004


Maak kennis met Gijs AKA FOK. Gijs komt oorspronkelijk uit Haarlem (dat hoor je niet aan hoe die praat), maar is in 2022 naar het mooie zuiden gegaan. Het is de bedoeling dat Gijs hier naar school gaat en daarom laat hij zich ook bij elke volle maan zien. Gijs is 20 jaar alleen heeft hij soms nog bepaalde trekjes van een 3 jarige. Verder houdt Gijs ook van drinken. Als je de oerkreet “kom bakken laaien” hoort weet je dat de wedstrijd voorbij is. Gijs is daarom vaak te zien in de stad en is niet vies van een drankje. Mocht je Gijs dan een keer in de stad zien geef die man een biertje. Verder heeft Gijs ook andere hobbies zoals eten. Gijs vindt vrijwel alles lekker. Zeker de dingen waar vet in zit. Kapsalon, kebab box en noem het een maar op en vreet schuur tegenover de FM zal dan ook vaak een vaste klant worden op de woensdag avond. Nu Gijs weer aan het parkeren is zullen we dan gelukkig een lange tijd met hem in de FM staan. Oh ja mocht je shotjes bestellen is vodka de favoriet van Gijs.

Lichting Sjwazie

Roemer Hazeleger

2022-2023

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
13 Februari 2003


Roemer Henk Hazeleger, deze jongeman heeft het illustere Oosterbeek ingeruild voor het mooie Maastricht, waar hij net als vele andere van Silenus aan de hotelschool studeert. Roemer is niet de langste en heeft een beetje een jong uiterlijk maar hij is zeker niet op zijn mondje gevallen. Roemer zijn grote mond gaat goed gepaard met zijn obsessie voor MMA. Hij was dan ook heel goed in het uitdagen van zijn mede faunen. Zo wist Roemer bijna iedereen in een rear naked choke te leggen behalve Olivier. Roemer is vaak in de FM te vinden waar je hem dan of bier ziet regelen bij andere mensen, of hij deelt ze uit omdat hij weer een grote klapper heeft geslagen op zijn favoriete goksite. Na de FM pakt Roemer heel gauw de taxi naar zijn penthouse op de Cantecleerstraat, want fietsen is natuurlijk te ver. Deze vriendelijke jongeman is gelukkig nog een tijdje in Maastricht te vinden omdat hij nu heeft besloten om voor de tweede keer te gaan parkeren. Roemer beschouwde zichzelf al lange tijd als Sileen voordat hij überhaupt geïnaugureerd was. We zijn blij om hem dan nu ook eindelijk in het mooie jasje te zien.


Jonas Bentveld

2022-2023

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
16 Februari 2003


Jonas Frankie Bentveld. Waar die vandaan komt? “Jaa ik kom uit Maarssen man, dat ligt ergens in de buurt van Utrecht.” Jonas heeft eigenlijk geen specifieke bijnaam, maar er zijn toch wel een aantal dingen die je met Jonas associeert. Als je met Jonas in gesprek bent zal je merken dat het een aardige jongen is, maar je zal ook ongetwijfeld een opmerking naar je hoofd krijgen. Daar weet Olivier alles van. Deze gast heeft de beste intenties met je en zal je daarom altijd willen helpen. Hij is elke week in de FM te vinden, óf hij staat ergens op de achtergrond te springen bij dat boybandje die z’n vrienden hebben. Hij moet wel een beetje gaan oppassen met z’n rug, want anders gedraagt ie zich straks niet alleen als een opa. Verder gaat Jonas elke week naar de Hotelschool, omdat ie daar collegegeld betaald. Dit doet hij dan ook met volle passie en heel veel motivatie. Jonas heeft in zijn jongere jaren heel lang op voetbal gezeten. Hij speelde daar als spits. En dat scoren, daar is die nog steeds niet vies van. We zijn heel blij dat Jonas zich heeft mogen voegen binnen ons dispuut en we hopen nog veel mee te maken met deze klokkenluider. 


Matthias Scholtus

2022-2023

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
23 December 2002


Matthias Scholtus, ook wel stultus genoemd.
Deze gezellige jongen hoeft niet te spreken om je te vermaken. Zijn houding en uiterlijk spreken voor zich. Hij is een echte doorgewinterde alleskunner. Alpe d’Huez beklimmen en vervolgens een double big tasty wegstompen klinkt als een makkie voor hem.
Deze kerel heeft Doorwerth (wie kent het niet), ingewisseld voor het mooie Maastricht om de hotelschool te gaan doen. Met de gastronomische kennis op zak, dacht hij; er is meer. Vies van een drankje is deze kerel namelijk niet, dus kwam hij al vrij snel in contact met het meest mensvriendelijke dispuut van Maastricht. Hier voelt hij zich thuis en kan hij zich uitleven. De FM voelt ook als thuiskomen voor hem. Dicht in de buurt van een tap kom je deze knaap altijd wel tegen. We hopen deze kersverse aanwinst nog een tijdje in ons midden te hebben en te kunnen genieten van enige stupiditeit. Drink gezellig een pilsje met deze man en je hebt de avond van je leven.


Olivier Haarbosch

2022-2023

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
14 Februari 2003


Sukkel
Olivier Haarbosch, onder de faunen ook wel bekend als de kartrekker. Na ja wij moesten hem elke keer uit z’n bed trekken. Toch kwam Olli regelmatig nog met creatieve ideeën wat ons goed geholpen heeft. In 2021 heeft Olivier het o zo mooie Oosterbeek ingeruild voor het zonnige Maastricht om hier naar de vaksjoal te gaan. Na meer dan 1,5 jaar heeft Olli alleen minder punten dan mensen die een jaar na hem begonnen zijn. Al dat stressen over studie beginnen we nu ook al aan Olli’s uiterlijk te zien (haaruitval). Olli is een hartstikke sociale gast waar we allemaal hard mee kunnen lachen (als die er is). Met zijn gevatte opmerkingen weet Olivier ons altijd te verrassen. Op een woensdag avond kan je Olivier ergens in de buurt van de Fm meestal wel vinden. Wij weten het ook niet altijd. Maar als je hem dan tegenkomt schroom niet om hem aan te spreken om een lekker fleske bier met hem te drinken want daar is Olli altijd wel voor in. We hopen nog veel leuke woensdag avonden met je te hebben, en als je zo doorgaat zit je hier ook nog wel ff. Dus dat komt helemaal goed.


Tim Heimel

2022-2023

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
22 Juli 2001


Tim Heimel geboren en getogen in het criminele Rotterdam. Maar al snel de overstap gemaakt naar het o zo mooie Wassenaar, door Tim ook wel het reservaat genoemd. Na een mislukte studie in Delft heeft hij het “Corporale” leven achter zich gelaten en het omgeruild voor het verre Maastricht.
Onze Tim is eigenlijk de perfecte schoonzoon totdat hij een paar groene flikkers in De FM naar binnen heeft gewerkt, dan herken je hem namelijk niet meer terug.
Ons viel gelijk al op dat Tim ziek was op de dag van z’n fietsexamen.
Tim is namelijk vaker van zijn fiets gevallen dan dat hij peuken heeft gerookt.
Verder is Tim altijd te herkennen aan zijn steeds hoger wordende haarlijn. Tim doet graag met iedereen een praatje dus spreek hem vooral aan in de FM, of nouja, meestal is hij buiten de FM waar hij dan de hele avond staat om zijn nicotinegehalte op pijl te houden.


Lichting Down Uuuup

Daniek Been

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 November 2001


Nerd AKA Randell AKA junk AKA vlogmeister AKA illustere pilsbaas, en ga zo maar door. Daniek Been, de jongen die al deze bijnamen aan zichzelf te danken heeft en waar menig Sileen zich afvraagt hoe die bij Silenus toegelaten is. Naast dat deze jongen de (on)nodige uurtjes spendeert achter de boeken, heeft hij, zoals het je zou verbazen, meer game dan de rest van zijn lichtingsgenoten. Of dit komt doordat hij altijd exclusief te werk gaat is nog maar de vraag. Deze rasechte Haarlemse gozer wist met zijn humor en enthousiasme keer op keer zijn medefaunen te verrassen. Dus niet. Daniek is van meerdere huizen thuis; hockey, versieren en zelfs rappen beoefent hij alsof hij een boek aan het bestuderen is (heel goed dus). Daniek Been mag dan wel een nerdje zijn maar hij is wel ons nerdje!


Wessel Koopen

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
17 Oktober 2000


Wessel Koopen, de meest vriendelijke nep immigrant die je ooit gaat tegenkomen. Hij mag dan misschien 100% nederlands zijn maar dat gelooft natuurlijk helemaal niemand. Je hoort en ziet deze gast overal en hij heeft dan ook zeker geen ADHD (zegt ie zelf) maar dat is natuurlijk net zo’n grote grap als het feit dat hij 100% Nederlands is. Deze man leeft op bier en kan redelijk snel adten vandaar ook zijn bijnaam Attaturk. Naast dat het studentenleven hem erg goed bevalt staat hij er ook altijd voor open om een gesprekje te voeren met iemand van het andere geslacht. Wessel is erg goed in dingen onthouden en dingen bij zich houden. Zo zou je deze man je meest waardevolle spullen kunnen toevertrouwen en zal hij het met z’n leven beschermen. (Behalve je dochter).


Pepijn de Haan

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
4 Mei 2004


Jan Pepijn de Haan. Deze net 18-jarige jongen heeft het ouderlijk nest in Uithoorn op 17-jarige leeftijd verlaten voor het mooie Maastricht. Dit zou je echter niet verwachten, want deze jongen praat alsof die is opgegroeid in de Bijlmer met woorden waar menig kaaskop nog nooit van heeft gehoord. Deze knappe jongen staat dan ook bekend als een keiharde werker waar je elk project dan ook zeker mee haalt!! Behalve als je meer dan drie stappen moet zetten, want dan is het teveel werk. Verder is deze jongen met zijn twee meter altijd erg makkelijk te vinden als je hem kwijt bent. Als je hem niet meer ziet, heeft hij de avond al opgegeven en al naar bed gevlucht. Op deze jongen kan je in ieder geval altijd rekenen en is met zijn jonge leeftijd gelukkig nog lang onder ons te vinden.


Emilio S.

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
15 April 2001


Emilio , beter bekend als Paco, de krullenbol uit Apeldoorn. Silenus was al bekend bij deze knul want hij werd een half jaar eerder ook al gevraagd. Na toch besloten te hebben om te gaan parkeren om fauntijd te lopen mag ook hij rondlopen in de welbekende oranje-bordeaux rode trui. Hoe dit is gelukt zonder ‘Stultus est cui bibere non placet!’ goed uit te kunnen spreken vraagt menig Sileen zich nog steeds af. Paco heeft al snel plaatsvervangende schaamte als Bo of Koopen weer iets idioots uithalen waar hij naast staat, maar al na een paar biertjes in de FM is Paco zelf weg en is zijn alter ego binnengekomen. Met een hoofd dat nog bezetener lijkt dan een bulldog met het downsyndroom zal Paco zelf niet down gaan! Een jaar hoger op de vaksjoal dan de rest van de lichting, maar desondanks net zo volwassen en vriendelijk als de rest.


Bo H.

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
12 Oktober 2003


De Bo Habets, oftewel bub (bolle uit belgië) de lachebek van de lichting. Hij komt uit Reusel en heeft in België gewoond, vandaar zijn bijnaam. Deze lieve jongeman met zijn ‘zware botten’ ruikt een zak chips al voordat deze geopend is. Als je met bub praat en hem niet verstaat ben je zeker niet de enige want zijn Brabantse accent is kenmerkend aan deze grappenmaker en spreekt hij ui als oi uit. Als hij niet te hard om zijn eigen grappen lacht, dames versiert in de FM of onderbroeken op Rijk Hofman gooit is hij altijd in om een gezellig praatje met je te maken omdat het zo een ontzettende vriendelijke gast is. Met deze knuffelaar is het onmogelijk om je te vervelen en bezorgt hij je een lach op je gezicht. Dit gebeurt meestal alleen als hij zoals gewoonlijk niet normaal bezeten is door de drank, want dan komt de rauwe kant van bub naar voren. Deze kant kan of super grappig zijn of vreselijk irritant het is maar net welke kant het dubbeltje op valt.


Wessel P.

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
8 Augustus 2003


Nieuwe lichting, nieuwe Sjeng: We presenteren u Wessel Pastoor, een vriendelijk jonge man die de straten van Maastricht maar al te goed kent. Als je onze Wessel voor het eerst ziet verwacht je een rustige stille kerel maar na een paar koude kletsers is dat beeld helemaal veranderd. Dan begint hij namelijk helemaal rond te stuiteren in de FM, je woonkamer of bij de dönerzaak bij het station weet je wel. Verder zorgt Wessel er voor dat ie helemaal content en op zijn gemak ergens kan zitten. Als er iets geregeld moet worden staat hij er boven op maar zit hij eenmaal lekker gesetteld op de bank kun je hoog of laag springen maar krijgt je hem er echt niet van af. Ook is deze fijne Jung een fijnproever als het gaat om speciaal bieren. Één tip: kom bij hem alsjeblieft niet aanzetten met een lauwe duvel, daar is hij namelijk hartstikke allergisch voor. Hoe dat kan? Dat vragen we ons nog steeds af…
Al met al is Wessel een lieve, rustige en natuurlijk vriendelijke kerel.


Lichting Hee Ferry!

Jense van Zoggel

2021 – 2022

Studie
Biomedische Wetenschappen

Geboortedatum
10 December 2001


Jense van Zoggel, AKA de messentrekker uit Oss heeft na 19 jaar besloten om toch ‘’ons mam’’ te verlaten en is sinds dit jaar een van de nieuwe parels van Maastricht. Jense is dit jaar begonnen aan biomedische wetenschappen aan de universiteit. Deze hoogbegaafde kleine man heeft een goede maag want hij heeft al vaak genoeg erg brak op de donderdagen lijken moeten onderzoeken. Naast lijken onderzoeken heeft ons Jense ook nog een andere hobby, namelijk ongelofelijk hard zuipen en feesten. Jense staat elk feestje vooraan en je hoeft je nooit zorgen te maken of het gezellig wordt als hij er is. Dames ga vooral op deze jonge af want hij is single en geloof mij het is echt een genot om hem in je bed te krijgen. We hebben wel nog een tip voor de dames: mocht je namelijk een keer met deze kleine man mee naar huis gaan, bereid je dan voor op een hele zware verre fietstocht naar het mooie Malberg. Want daar is zijn mooie pittoreske appartement. We zijn super blij dat wel elke woensdag met deze gek kunnen zuipen. En zo ons Jense altijd zegt, HOUDOE!


Jip Veerkamp

2021 – 2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
7 December 2001


Jip Veerkamp. Denk je aan de crème de la crème van het menselijke volk dan denk je aan Jip. Een man die zelfs god aan zijn bestaan doet twijfelen. Met een motoriek waar menig vibrator nog jaloers op is en het fotografische geheugen van een wegwerp camera heeft dezen man het voor elkaar gekregen om het pittoreske Maarssen te vervangen door het superieure Maastricht. Met zijn 1e jaar hotelschool opzak is deze man klaar om Maastricht op stelten te zetten en van zijn aanwezigheid te laten genieten. Zo heeft het vrijthof al mogen genieten van Jip in zijn puurste en naaktste vorm. We snappen nou waarom hij als Bokito bekend staat bij vrouwelijk Maastricht. Hij bezwijkt echter niet onder al deze vrouwelijke aandacht. Jip leert juist van al deze vrouwelijke hormonen. Dit pakte hij zo goed op dat hij tot grote verbazing in de Nederlandse korfbalselectie terecht was gekomen. Met al dit oestrogeen opzak is Jip nou klaar om ons te mogen vergezellen in het mooiste dispuut van Nederland. Ook zullen we nog heel wat jaren met zijn fysieke aanwezigheid en mentale afwezigheid te verblijden. Want zie je toevallig een jongeman straalbezopen in de FM met een perfecte korfbalworp een dobbelsteen in je glas doen dan is het deze man. Geef hem een biertje en je hebt de mooiste avond van je leven.


Lichting AZG

Juul Roumen

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 September 2000


Juul (greune) Roumen is afkomstig uit het kakker gedeelte van Maastricht, oftewel het pittoreske Sint Pieter. Dankzij een van zijn vele talenten stroomt er door het goddelijke lijf van deze Sileen al jaren MVV-liefhebbend rood bloed. Juul zijn hobby is al sinds jongs af aan voetballen en dit heeft hem in zijn gouden jaren zelfs tot bij MVV gebracht. Maar helaas, na het achternagaan van zijn andere passie werd het voetballen hem te zwaar. Zijn liefde voor horeca bracht hem bij een van de allerleukste cafe’s in Maastricht namelijk: In de ouden Vogelstruys. Hier kwam hij in aanraking met bier en gezelligheid, maar bovenal met Silenus! Na een jaartje te hebben rondgedanst op International Business, koos Juul er toch voor om een nog makkelijkere studie te doen. Je raadt het al, de Vaksjoal. Hier kon hij zijn liefde voor horeca en zuipen voortzetten. Nu woont hij in een asociaal duur ‘studentenhuis’ met een van de welbekende ‘kelderkes’ van Maastricht. Dus ben jij op zoek naar een feestje met een van de leukste Sjengen van Maastricht, twijfel dan vooral niet om op hem af te stappen. (Hij is die gast wat met een grote lach in de FM staat en er beter uitziet als hij kaal gaat!)


Koen O.

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
9 Mei 1999


Koen, ook wel Ot genoemd kan niet wachten om Maastricht onveilig te maken. Na zijn verhuizing vanuit Bodegraven (het paradepaardje van het groene hart) is Koen helemaal in zijn nopjes in het prachtige Maastricht. Deze ideale schoonzoon is een van de meest geliefde jongens op je feestje. Binnen no time heeft hij weer tientallen vrienden en vriendinnen gemaakt door zijn oprechte interesse en gladde verkooppraatjes. Koen is een rustige jongen, maar na een paar biertjes wordt hij de koning van de dansvloer met zijn fantastische danspasjes. Wees trouwens niet bang om op deze rooie knapperd af te stappen, want hij staat open voor al het vrouwelijk schoon wat Maastricht te bieden heeft! Koen heeft vooral zin om een keer goed uit z’n comfort zone te stappen dus wij kijken erg uit wat voor gekke shit wij de komen de jaren samen gaan meemaken!


Simon V. S.

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
17 Juni 2000


Als je Simon zo ziet, denk je dat het een rustige en onschuldige jongen is, maar niets is minder waar! Veel dulle nachten in de FM zijn er voor hem nog niet geweest, maar op verschillende avonden heeft deze jongen bewezen een geduchte concurrent te zijn voor wiekent-Ferry. Meer dan eens is dan ook wel zijn welbekende alter-ego ‘Nomis’ naar boven gekomen. Niks is dan te gek en alles kan kapot, van bierflesjes tot bedden! Simon geniet zijn opleiding aan de Vaksjaol, en hoewel hij niet vies is van een biertje, is school ook heel belangrijk voor deze jongen, en terecht! In zijn eerste jaar op de Vaksjoal schreeuwde hij altijd het hardst dat het dispuutsleven niks voor hem was en moet je hem nu eens zien. Bij de inauguratie kon hij het nog maar net droog houden toen hij de trui aan mocht, maar onze Simon is wel wat gewend. Wij zijn in ieder geval enorm blij dat hij nu bij het mooiste Heerendispuut van Maastricht zit en wij hopen dat we nog heel veel mogen beleven met deze wous.


Jesper H.

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
14 Januari 2000


Jesper of Josper, ook bekend onder vele andere pseudoniemen, is afkomstig uit de wijk Amby, net buiten Maastricht. Daarmee is hij dan ook een echte Sjeng. In 2019 verliet hij het pittoreske Amby voor de campus van de Hotel Vaksjoal. Door het laten zien van minimale inzet bij zijn studie, maar het toch bemachtigen van goede resultaten, wordt hij ook wel als “hoogbegaafd” beschouwd. Snel werd het duidelijk dat Jos, een grote speler is bij feestjes en het uitgaansleven. Op majestueuze wijze behaalt hij dan ook altijd de sluitingstijd van de FM. Jos is een echt werkpaard, hij staat al menige jaren achter de bar bij Bonne Femme en sinds kort ook bij Flavourz. Mocht je Jesper dus gemist hebben in de FM kan je altijd in het weekend onder het genot van een drankje bij hem aan de bar zitten. Langzaam maar zeker werd ook duidelijk dat onze Jep nog wel eens wat commotie onder de vrouwen wil veroorzaken, maar dat neemt niet weg dat deze Sjeng een goed hart heeft. Wees dan ook niet te verlegen om Jos een biertje aan te bieden. Als Jesper een aantal biertjes achter de kiezen heeft, is geen avond te gek en komt zijn ware aard naar boven. Dit unieke karakter is dan ook de oorzaak van veel banale avonturen en daarom zeker niet onmisbaar bij het Onafhankelijke Heeren Dispuut Silenus

PS: daag deze knappe jongen vooral uit voor een adtwedstrijd 😉


Ruben N.

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
18 November 1998


Ruben, beter bekend als ‘Charlie Northcorner’ maar ook in de volksmond als ‘Rubè’. Door zijn ongezouten mening en sluwe opmerkingen zullen vele Ruben omschrijven als arrogant, maar zelf noemt hij dit liever ’zelfverzekerd’. Praatjes vullen geen gaatjes is een understatement voor Rubè. Zo heeft hij nog wel eens de neiging om van korte verhalen een volledige presentatie van 10 minuten te geven. Op wonderbaarlijke wijze is het deze meneer met zijn praatjes toch gelukt om zijn P te halen in het eerste jaar van de Vaksjaol. Nu we al een beetje een beeld hebben van deze o o o zo zelfverzekerde man mogen we natuurlijk niet zijn sportieve verleden vergeten. Zo heeft hij zijn hele jeugd achter een bal zitten aan rennen met als droom ooit bij Feyenoord te mogen spelen. Helaas moest hij deze droom opzij zetten en het maar laten bij de thuiswedstrijden in ‘vak S’. Door de vele jaartjes op het voetbalveld heeft Rubè ook een bijzondere lichamelijke transformatie meegemaakt. Zo zijn benen breder dan zijn torso wat vaak nog voor wat probleempjes zorgt in de kledingwinkel.


Lichting Yin Yang

Nick Schmidt

2019 – 2020

Studie
Fiscaal Recht

Geboortedatum
2 November 1999


Nick Schmidt [schm-ie-dt], de enige echte man met Indonesische roots. Koken en experimenten met eten is Nick dan ook met de paplepel ingegoten. Telkens weet hij alle aanwezigen weer te verrassen met zijn fantastisch matige gerechten. Dit is niet het enige waar onze Nick in uitblinkt. Naast plotseling de skills van een grafisch designer gevonden te hebben is hij een extravert maar rustig persoon… Totdat het ó zo heerlijke Spa Goud begint te vloeien. Nick kan als geen ander de overheerlijke FM-biertjes achterover tikken. Wel 6 achter elkaar! En dit allemaal met een tempo waar Pappasileen Tan nog jaloers op zou zijn. Deze gloednieuwe Sileen is van plan het dispuutsleven in Maastricht op zijn kop te zetten en daar kijken wij erg naar uit!

PS: blijf in de buurt en ga niet zomaar ergens liggen slapen 😉


Milan Buijs

2019 – 2020

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 Mei 1998


Milan, oftewel de Roeie Jan (Oet Maasje). Na verschillende studies versleten te hebben, heeft deze jongen eindelijk zijn plek gevonden op de Hotelschool in zijn eigen Mestreech. Bovendien heeft hij zijn weg gevonden naar het mooiste Heerendispuut wat deze stad rijk is. Hier werd hij bekend, zeker binnen zijn lichting, als een machine. Als er iets gedaan moet worden dan regelt Milan dit in een handomdraai. Oplossingsgerichtheid typeert deze man, maar hij is ook zeker niet blind voor de kleinere dingen in het leven. Het nuttigen van alcoholische versnaperingen heeft deze man dan ook tot een kunst verheven. Wat betreft wereldlijke horecaervaring zit het ook wel snor bij Milan, zo heeft hij nog een stint gedraaid in de catering business van de Mexicaanse Grand Prix. Ondanks zijn Wanderlust blijft deze werelburger altijd terugkomen naar zijn geliefde Maasje. En wij zijn blij dat we daarom nog een lange tijd van de Roeie Jan kunnen blijven genieten!