Lichting Down Uuuup

Daniek Been

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 November 2001


Nerd AKA Randell AKA junk AKA vlogmeister AKA illustere pilsbaas, en ga zo maar door. Daniek Been, de jongen die al deze bijnamen aan zichzelf te danken heeft en waar menig Sileen zich afvraagt hoe die bij Silenus toegelaten is. Naast dat deze jongen de (on)nodige uurtjes spendeert achter de boeken, heeft hij, zoals het je zou verbazen, meer game dan de rest van zijn lichtingsgenoten. Of dit komt doordat hij altijd exclusief te werk gaat is nog maar de vraag. Deze rasechte Haarlemse gozer wist met zijn humor en enthousiasme keer op keer zijn medefaunen te verrassen. Dus niet. Daniek is van meerdere huizen thuis; hockey, versieren en zelfs rappen beoefent hij alsof hij een boek aan het bestuderen is (heel goed dus). Daniek Been mag dan wel een nerdje zijn maar hij is wel ons nerdje!


Wessel Koopen

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
17 Oktober 2000


Wessel Koopen, de meest vriendelijke nep immigrant die je ooit gaat tegenkomen. Hij mag dan misschien 100% nederlands zijn maar dat gelooft natuurlijk helemaal niemand. Je hoort en ziet deze gast overal en hij heeft dan ook zeker geen ADHD (zegt ie zelf) maar dat is natuurlijk net zo’n grote grap als het feit dat hij 100% Nederlands is. Deze man leeft op bier en kan redelijk snel adten vandaar ook zijn bijnaam Attaturk. Naast dat het studentenleven hem erg goed bevalt staat hij er ook altijd voor open om een gesprekje te voeren met iemand van het andere geslacht. Wessel is erg goed in dingen onthouden en dingen bij zich houden. Zo zou je deze man je meest waardevolle spullen kunnen toevertrouwen en zal hij het met z’n leven beschermen. (Behalve je dochter).


Pepijn de Haan

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
4 Mei 2004


Jan Pepijn de Haan. Deze net 18-jarige jongen heeft het ouderlijk nest in Uithoorn op 17-jarige leeftijd verlaten voor het mooie Maastricht. Dit zou je echter niet verwachten, want deze jongen praat alsof die is opgegroeid in de Bijlmer met woorden waar menig kaaskop nog nooit van heeft gehoord. Deze knappe jongen staat dan ook bekend als een keiharde werker waar je elk project dan ook zeker mee haalt!! Behalve als je meer dan drie stappen moet zetten, want dan is het teveel werk. Verder is deze jongen met zijn twee meter altijd erg makkelijk te vinden als je hem kwijt bent. Als je hem niet meer ziet, heeft hij de avond al opgegeven en al naar bed gevlucht. Op deze jongen kan je in ieder geval altijd rekenen en is met zijn jonge leeftijd gelukkig nog lang onder ons te vinden.


Emilio Saez de Kraa

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
15 April 2001


Emilio Andreas Saez de Kraa, beter bekend als Paco, de krullenbol uit Apeldoorn. Silenus was al bekend bij deze knul want hij werd een half jaar eerder ook al gevraagd. Na toch besloten te hebben om te gaan parkeren om fauntijd te lopen mag ook hij rondlopen in de welbekende oranje-bordeaux rode trui. Hoe dit is gelukt zonder ‘Stultus est cui bibere non placet!’ goed uit te kunnen spreken vraagt menig Sileen zich nog steeds af. Paco heeft al snel plaatsvervangende schaamte als Bo of Koopen weer iets idioots uithalen waar hij naast staat, maar al na een paar biertjes in de FM is Paco zelf weg en is zijn alter ego binnengekomen. Met een hoofd dat nog bezetener lijkt dan een bulldog met het downsyndroom zal Paco zelf niet down gaan! Een jaar hoger op de vaksjoal dan de rest van de lichting, maar desondanks net zo volwassen en vriendelijk als de rest.


Bo Habets

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
12 Oktober 2003


De Bo Habets, oftewel bub (bolle uit belgië) de lachebek van de lichting. Hij komt uit Reusel en heeft in België gewoond, vandaar zijn bijnaam. Deze lieve jongeman met zijn ‘zware botten’ ruikt een zak chips al voordat deze geopend is. Als je met bub praat en hem niet verstaat ben je zeker niet de enige want zijn Brabantse accent is kenmerkend aan deze grappenmaker en spreekt hij ui als oi uit. Als hij niet te hard om zijn eigen grappen lacht, dames versiert in de FM of onderbroeken op Rijk Hofman gooit is hij altijd in om een gezellig praatje met je te maken omdat het zo een ontzettende vriendelijke gast is. Met deze knuffelaar is het onmogelijk om je te vervelen en bezorgt hij je een lach op je gezicht. Dit gebeurt meestal alleen als hij zoals gewoonlijk niet normaal bezeten is door de drank, want dan komt de rauwe kant van bub naar voren. Deze kant kan of super grappig zijn of vreselijk irritant het is maar net welke kant het dubbeltje op valt.


Wessel Pastoor

2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
8 Augustus 2003


Nieuwe lichting, nieuwe Sjeng: We presenteren u Wessel Pastoor, een vriendelijk jonge man die de straten van Maastricht maar al te goed kent. Als je onze Wessel voor het eerst ziet verwacht je een rustige stille kerel maar na een paar koude kletsers is dat beeld helemaal veranderd. Dan begint hij namelijk helemaal rond te stuiteren in de FM, je woonkamer of bij de dönerzaak bij het station weet je wel. Verder zorgt Wessel er voor dat ie helemaal content en op zijn gemak ergens kan zitten. Als er iets geregeld moet worden staat hij er boven op maar zit hij eenmaal lekker gesetteld op de bank kun je hoog of laag springen maar krijgt je hem er echt niet van af. Ook is deze fijne Jung een fijnproever als het gaat om speciaal bieren. Één tip: kom bij hem alsjeblieft niet aanzetten met een lauwe duvel, daar is hij namelijk hartstikke allergisch voor. Hoe dat kan? Dat vragen we ons nog steeds af…
Al met al is Wessel een lieve, rustige en natuurlijk vriendelijke kerel.


Lichting Hee Ferry!

Jense van Zoggel

2021 – 2022

Studie
Biomedische Wetenschappen

Geboortedatum
10 December 2001


Jense van Zoggel, AKA de messentrekker uit Oss heeft na 19 jaar besloten om toch ‘’ons mam’’ te verlaten en is sinds dit jaar een van de nieuwe parels van Maastricht. Jense is dit jaar begonnen aan biomedische wetenschappen aan de universiteit. Deze hoogbegaafde kleine man heeft een goede maag want hij heeft al vaak genoeg erg brak op de donderdagen lijken moeten onderzoeken. Naast lijken onderzoeken heeft ons Jense ook nog een andere hobby, namelijk ongelofelijk hard zuipen en feesten. Jense staat elk feestje vooraan en je hoeft je nooit zorgen te maken of het gezellig wordt als hij er is. Dames ga vooral op deze jonge af want hij is single en geloof mij het is echt een genot om hem in je bed te krijgen. We hebben wel nog een tip voor de dames: mocht je namelijk een keer met deze kleine man mee naar huis gaan, bereid je dan voor op een hele zware verre fietstocht naar het mooie Malberg. Want daar is zijn mooie pittoreske appartement. We zijn super blij dat wel elke woensdag met deze gek kunnen zuipen. En zo ons Jense altijd zegt, HOUDOE!


Jip Veerkamp

2021 – 2022

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
7 December 2001


Jip Veerkamp. Denk je aan de crème de la crème van het menselijke volk dan denk je aan Jip. Een man die zelfs god aan zijn bestaan doet twijfelen. Met een motoriek waar menig vibrator nog jaloers op is en het fotografische geheugen van een wegwerp camera heeft dezen man het voor elkaar gekregen om het pittoreske Maarssen te vervangen door het superieure Maastricht. Met zijn 1e jaar hotelschool opzak is deze man klaar om Maastricht op stelten te zetten en van zijn aanwezigheid te laten genieten. Zo heeft het vrijthof al mogen genieten van Jip in zijn puurste en naaktste vorm. We snappen nou waarom hij als Bokito bekend staat bij vrouwelijk Maastricht. Hij bezwijkt echter niet onder al deze vrouwelijke aandacht. Jip leert juist van al deze vrouwelijke hormonen. Dit pakte hij zo goed op dat hij tot grote verbazing in de Nederlandse korfbalselectie terecht was gekomen. Met al dit oestrogeen opzak is Jip nou klaar om ons te mogen vergezellen in het mooiste dispuut van Nederland. Ook zullen we nog heel wat jaren met zijn fysieke aanwezigheid en mentale afwezigheid te verblijden. Want zie je toevallig een jongeman straalbezopen in de FM met een perfecte korfbalworp een dobbelsteen in je glas doen dan is het deze man. Geef hem een biertje en je hebt de mooiste avond van je leven.


Lichting AZG

Juul Roumen

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 September 2000


Juul (greune) Roumen is afkomstig uit het kakker gedeelte van Maastricht, oftewel het pittoreske Sint Pieter. Dankzij een van zijn vele talenten stroomt er door het goddelijke lijf van deze Sileen al jaren MVV-liefhebbend rood bloed. Juul zijn hobby is al sinds jongs af aan voetballen en dit heeft hem in zijn gouden jaren zelfs tot bij MVV gebracht. Maar helaas, na het achternagaan van zijn andere passie werd het voetballen hem te zwaar. Zijn liefde voor horeca bracht hem bij een van de allerleukste cafe’s in Maastricht namelijk: In de ouden Vogelstruys. Hier kwam hij in aanraking met bier en gezelligheid, maar bovenal met Silenus! Na een jaartje te hebben rondgedanst op International Business, koos Juul er toch voor om een nog makkelijkere studie te doen. Je raadt het al, de Vaksjoal. Hier kon hij zijn liefde voor horeca en zuipen voortzetten. Nu woont hij in een asociaal duur ‘studentenhuis’ met een van de welbekende ‘kelderkes’ van Maastricht. Dus ben jij op zoek naar een feestje met een van de leukste Sjengen van Maastricht, twijfel dan vooral niet om op hem af te stappen. (Hij is die gast wat met een grote lach in de FM staat en er beter uitziet als hij kaal gaat!)


Koen Overes

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
9 Mei 1999


Koen, ook wel Ot genoemd kan niet wachten om Maastricht onveilig te maken. Na zijn verhuizing vanuit Bodegraven (het paradepaardje van het groene hart) is Koen helemaal in zijn nopjes in het prachtige Maastricht. Deze ideale schoonzoon is een van de meest geliefde jongens op je feestje. Binnen no time heeft hij weer tientallen vrienden en vriendinnen gemaakt door zijn oprechte interesse en gladde verkooppraatjes. Koen is een rustige jongen, maar na een paar biertjes wordt hij de koning van de dansvloer met zijn fantastische danspasjes. Wees trouwens niet bang om op deze rooie knapperd af te stappen, want hij staat open voor al het vrouwelijk schoon wat Maastricht te bieden heeft! Koen heeft vooral zin om een keer goed uit z’n comfort zone te stappen dus wij kijken erg uit wat voor gekke shit wij de komen de jaren samen gaan meemaken!


Simon Verrijn Stuart

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
17 Juni 2000


Als je Simon zo ziet, denk je dat het een rustige en onschuldige jongen is, maar niets is minder waar! Veel dulle nachten in de FM zijn er voor hem nog niet geweest, maar op verschillende avonden heeft deze jongen bewezen een geduchte concurrent te zijn voor wiekent-Ferry. Meer dan eens is dan ook wel zijn welbekende alter-ego ‘Nomis’ naar boven gekomen. Niks is dan te gek en alles kan kapot, van bierflesjes tot bedden! Simon geniet zijn opleiding aan de Vaksjaol, en hoewel hij niet vies is van een biertje, is school ook heel belangrijk voor deze jongen, en terecht! In zijn eerste jaar op de Vaksjoal schreeuwde hij altijd het hardst dat het dispuutsleven niks voor hem was en moet je hem nu eens zien. Bij de inauguratie kon hij het nog maar net droog houden toen hij de trui aan mocht, maar onze Simon is wel wat gewend. Wij zijn in ieder geval enorm blij dat hij nu bij het mooiste Heerendispuut van Maastricht zit en wij hopen dat we nog heel veel mogen beleven met deze wous.


Jesper H.

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
14 Januari 2000


Jesper of Josper, ook bekend onder vele andere pseudoniemen, is afkomstig uit de wijk Amby, net buiten Maastricht. Daarmee is hij dan ook een echte Sjeng. In 2019 verliet hij het pittoreske Amby voor de campus van de Hotel Vaksjoal. Door het laten zien van minimale inzet bij zijn studie, maar het toch bemachtigen van goede resultaten, wordt hij ook wel als “hoogbegaafd” beschouwd. Snel werd het duidelijk dat Jos, een grote speler is bij feestjes en het uitgaansleven. Op majestueuze wijze behaalt hij dan ook altijd de sluitingstijd van de FM. Jos is een echt werkpaard, hij staat al menige jaren achter de bar bij Bonne Femme en sinds kort ook bij Flavourz. Mocht je Jesper dus gemist hebben in de FM kan je altijd in het weekend onder het genot van een drankje bij hem aan de bar zitten. Langzaam maar zeker werd ook duidelijk dat onze Jep nog wel eens wat commotie onder de vrouwen wil veroorzaken, maar dat neemt niet weg dat deze Sjeng een goed hart heeft. Wees dan ook niet te verlegen om Jos een biertje aan te bieden. Als Jesper een aantal biertjes achter de kiezen heeft, is geen avond te gek en komt zijn ware aard naar boven. Dit unieke karakter is dan ook de oorzaak van veel banale avonturen en daarom zeker niet onmisbaar bij het Onafhankelijke Heeren Dispuut Silenus

PS: daag deze knappe jongen vooral uit voor een adtwedstrijd 😉


Ruben N.

2020 – 2021

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
18 November 1998


Ruben, beter bekend als ‘Charlie Northcorner’ maar ook in de volksmond als ‘Rubè’. Door zijn ongezouten mening en sluwe opmerkingen zullen vele Ruben omschrijven als arrogant, maar zelf noemt hij dit liever ’zelfverzekerd’. Praatjes vullen geen gaatjes is een understatement voor Rubè. Zo heeft hij nog wel eens de neiging om van korte verhalen een volledige presentatie van 10 minuten te geven. Op wonderbaarlijke wijze is het deze meneer met zijn praatjes toch gelukt om zijn P te halen in het eerste jaar van de Vaksjaol. Nu we al een beetje een beeld hebben van deze o o o zo zelfverzekerde man mogen we natuurlijk niet zijn sportieve verleden vergeten. Zo heeft hij zijn hele jeugd achter een bal zitten aan rennen met als droom ooit bij Feyenoord te mogen spelen. Helaas moest hij deze droom opzij zetten en het maar laten bij de thuiswedstrijden in ‘vak S’. Door de vele jaartjes op het voetbalveld heeft Rubè ook een bijzondere lichamelijke transformatie meegemaakt. Zo zijn benen breder dan zijn torso wat vaak nog voor wat probleempjes zorgt in de kledingwinkel.


Lichting Yin Yang

Nick Schmidt

2019 – 2020

Studie
Fiscaal Recht

Geboortedatum
2 November 1999


Nick Schmidt [schm-ie-dt], de enige echte man met Indonesische roots. Koken en experimenten met eten is Nick dan ook met de paplepel ingegoten. Telkens weet hij alle aanwezigen weer te verrassen met zijn fantastisch matige gerechten. Dit is niet het enige waar onze Nick in uitblinkt. Naast plotseling de skills van een grafisch designer gevonden te hebben is hij een extravert maar rustig persoon… Totdat het ó zo heerlijke Spa Goud begint te vloeien. Nick kan als geen ander de overheerlijke FM-biertjes achterover tikken. Wel 6 achter elkaar! En dit allemaal met een tempo waar Pappasileen Tan nog jaloers op zou zijn. Deze gloednieuwe Sileen is van plan het dispuutsleven in Maastricht op zijn kop te zetten en daar kijken wij erg naar uit!

PS: blijf in de buurt en ga niet zomaar ergens liggen slapen 😉


Milan Buijs

2019 – 2020

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 Mei 1998


Milan, oftewel de Roeie Jan (Oet Maasje). Na verschillende studies versleten te hebben, heeft deze jongen eindelijk zijn plek gevonden op de Hotelschool in zijn eigen Mestreech. Bovendien heeft hij zijn weg gevonden naar het mooiste Heerendispuut wat deze stad rijk is. Hier werd hij bekend, zeker binnen zijn lichting, als een machine. Als er iets gedaan moet worden dan regelt Milan dit in een handomdraai. Oplossingsgerichtheid typeert deze man, maar hij is ook zeker niet blind voor de kleinere dingen in het leven. Het nuttigen van alcoholische versnaperingen heeft deze man dan ook tot een kunst verheven. Wat betreft wereldlijke horecaervaring zit het ook wel snor bij Milan, zo heeft hij nog een stint gedraaid in de catering business van de Mexicaanse Grand Prix. Ondanks zijn Wanderlust blijft deze werelburger altijd terugkomen naar zijn geliefde Maasje. En wij zijn blij dat we daarom nog een lange tijd van de Roeie Jan kunnen blijven genieten!


Lichting 1 4 The Team

Julius van Binsbergen

2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
22 Augustus 2000


Van Binsbergen, het brein achter de lichting. Deze jonge knaap heeft zijn kennis altijd paraat en met zijn constante nutteloze feitjes, die hij van alle TED-talks onthoudt, hoef je je nooit te vervelen. Op jonge leeftijd besloot hij te verhuizen naar Maastricht waar hij erg goed thuis past. Met zijn passie voor koken gaan de bourgondische maaltijden en glazen wijn er bij Bins goed in. Dankzij zijn gigantische brein doet hij het erg goed op de hotel vaksjaol en heeft daarom ook meer dan genoeg tijd om een flink aantal goudgele rakkers weg te tikken in de FM. Als het bier eenmaal begint te vloeien komt Bins zijn alter-ego naar boven: Bonsborgen. Geen enkel banaal idee is te gek en al zijn intelligentie blijkt als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Als Bons niet bezig is met het vrouwelijk schoon te overwinnen of ergens in slaap is gevallen, is er een grote kans dat hij met Jan en alleman een ontzettend vaag gesprek aan het voeren is. Bins/Bons, wat zouden we toch zonder je moeten.


Daniël Bos

2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
30 September 1999


Daniël is een man van veel kwaliteiten. Op de eerste plaats is hij een ontzettend wereldse jongen. Voordat hij naar het mooie Maastricht kwam heeft hij namelijk onder andere gewoond en gestudeerd in de VS, Nieuw-Zeeland en Australië. Een lange bos haren is echter niet het enige wat hij over heeft gehouden aan zijn overzeese avonturen, lang heeft hij nog een liefje in de States gehad. Maar zoals al het goede in het leven moest ook dit uiteindelijk tot een einde komen. Dit betekent dat Daan nu wat in te halen heeft. Met de combinatie van een knappe kop en een rood-oranje trui moet dit wel lukken. Iets anders wat hem ontzettend dierbaar is, is zijn auto. Deze vliegensvlugge, zilverkleurige Suzuki Swift heeft de lichting vaak uit de brand geholpen en hij behandelt deze dan ook alsof het zijn eigen kindje is. Tot slot is Daniël in het dagelijks leven een tactisch en doordachte jongen. Maar wanneer het gele goud begint te vloeien, laat hij zijn gedachtes de vrije loop en komen er ideeën uit die alleen maar te beschrijven als banaal met een hoofdletter B. Dit zijn de ideeën die goed van pas komen bij een avondje zuipen in de FM en daarom is hij hier dan ook absoluut niet bij weg te denken.


Bob

2019

Studie
Hotel Management School


Een van de vriendelijkste Silenen dat het dispuut mooi is; een waar burger voorbeeld! Wekelijks steekt hij zijn handen uit zijn mouwen om voor senioren thuis een heerlijk gerecht te bereiden, handelt hij als een hondenuitlaatservice voor gehandicapten en heeft de aanstekelijkste glimlach dat Maastricht rijk is.


Matthijs Meijerink

2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
9 Augustus 1999


Matthijs, de blonde Tell Sell man. Met zijn blonde lok, vriendelijke uitstraling en verkoopinstinct weet deze jongen ijskasten op de Noordpool te verkopen. Zijn welbespraaktheid is hem goed van pas gekomen tijdens de Fauntijd. Het is misschien wel één van de grootste clichés die Onafhankelijk Maastricht op zijn of haar websites kan vermelden over een lid, maar ook bij Matthijs wordt zijn welbespraaktheid er niet beter op wanneer het bier vloeit. De ‘nette’ jongen uit Vught blijkt tot alles in staat te zijn. Hij wist zijn lichtingsgenoten keer op keer te verbazen met zijn idiote capriolen. Hij blijft tot het einde ondanks dat hij dat vaak zelf niet meer doorheeft. Als je hem rond een uur of drie ‘s nachts tegenkomt, met zijn ingezakte oogleden, zou je niet denken dat deze jongen ‘prima’ zijn BSA heeft gehaald in het eerste jaar aan de hotelschool. Ook is hij heel fotogeniek, zowel voor als achter de camera is dit blondje in de FM te vinden. Komende jaren kunnen wij zeker genieten van Matthijs als lid!


Lichting WAT?!

Pieter Pekelharing

2018 – 2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
16 September 1998


Pieter, of misschien beter gezegd mamma Pieter, is misschien wel de meest zorgzame man van zijn lichting. Maar zeker is hij de Sileen met het beste moederinstinct. Zo hadden zijn lichtingsgenoten vaak zijn wijze lessen nodig om de Fauntijd te doorstaan. Deze man doet niets liever dan genieten van zijn woensdagavond in de FM, het liefst met tientallen shotjes voor zich op de bar om de avond mee door te komen. Deze jonge god komt uit het prachtige Bussum en heeft hier dan ook zijn eerste stapjes gezet, om uiteindelijk neer te kunnen strijken bij het mooiste dispuut van de stad Maastricht. Helaas is deze wereldse kerel alweer bezig aan zijn vierde module op de hotelschool. Dit betekent dat Silenus en het vrouwelijk disputerend schoon van Maastricht hem voor een half jaar zal moeten missen. Maar vanaf September 2019 is deze jonge god, in de volksmond ook wel Beter bekend als Triple P, zeker niet meer weg te denken uit de FM. We kijken dan ook met z’n allen heel erg uit om samen met deze koning(in) de komende jaren door te mogen brengen.


Kas Geurts

2018 – 2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
9 augustus 2000


Een van de vriendelijkste Silenen dat het dispuut mooi is; een waar burger voorbeeld! Wekelijks steekt hij zijn handen uit zijn mouwen om voor senioren thuis een heerlijk gerecht te bereiden, handelt hij als een hondenuitlaatservice voor gehandicapten en heeft de aanstekelijkste glimlach dat Maastricht rijk is.


Stijn Gustings

2018 – 2019

Studie
Rechten

Geboortedatum
14 december 1998


Stijn, oftewel Stino, is zonder enige twijfel de meest luie persoon uit heel Maastricht. Deze Maastrichtenaar zal er dan ook alles aan doen om zo min mogelijk energie te gebruiken. Stijn heeft eerst in Amsterdam gestudeerd, maar hij miste Maastricht zo erg dat hij besloten heeft om toch terug te komen. Deze beste kerel begint straks aan zijn studie rechten en moet dan helaas eindelijk eens de handen uit de mouwen gaan steken. Verder kan Stijn ook op hoop tempo de nodige biertjes wegtikken, of zoals hij het zelf noemt: “zaufen”. Dit heeft Stijn geleerd, doordat hij vanuit de wieg rechtstreeks mocht gaan werken in de horeca. Vooral bij de Van Bommel is Stijn een bekend gezicht. Hier heeft hij veel gewerkt, maar ook al heel veel gezauft. We zijn erg blij met Stijn als nieuw lid en wensen hem veel succes met zijn studie.


Luuk Heijlaerts

2018 – 2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
12 Mei 1998


Op het eerste gezicht lijkt Luuk een onschuldig en lief menneke, maar naarmate je hem beter leert kennen zie je de ware Heijlaerts naar boven komen… Door zijn magistrale lach en sociale handigheid lukt het Luuk angstaanjagend vaak op een avondje uit, een dame aan de haak te slaan. Alhoewel dit is ook wel vaak te danken aan zijn doorzettingsvermogen. Deze man uit Tiel kan iedereen vermaken met zijn prachtige levensverhalen, zo blikt hij graag terug op de tijd van een jaar lang feesten en cocktails shaken op Ibiza. Hoewel Luuk liever de leukere dingen in het leven eerst doet, lukt het hem toch om goede cijfers te halen op de hotelschool. Als Silenus zijn wij dan ook heel blij met deze man. Want een goed avondje met elkaar schroeven in de FM zonder deze legende, is niet mogelijk.


Ferry Gorren

2018 – 2019

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
30 April 1998


Ferry Gorren, ofwel ‘Faun Broccoli’. Op een dag in het gemoedelijke dorpje Kessel besloot Ferry dat hij het wel gezien had. Hij besloot om een van zijn grootste hobby’s na te jagen: koken. Inmiddels woont Ferry een jaar in Maastricht, en ‘’studeert’’ hij op de Hogere Hotelschool. Zijn toekomst in Maastricht stond al snel vast, Ferry moest en zou bij Silenus. Dat Ferry in contact kwam met Silenus, is te danken aan Sil. In de jongere jaren beoefenden Sil en Ferry samen hockey, wat zich heeft ontpopt tot een hechte vriendschap. Voor Silenus kan Ferry alleen maar worden gezien als aanwinst voor het dispuut, de vrolijkheid straat van zijn kop af! Hij maakt met iedereen die op zijn pad komt een praatje, waardoor hij inmiddels ongeveer iedereen in de FM bij naam kent. Ook valt Ferry met zijn blije kop, en leuke krulletjes elke avond weer prima in de smaak bij het vrouwelijk schoon, wat niet als onbelangrijk kan worden gezien. Al met al kunnen we stellen dat Ferry een graag gezien persoon is in onze befaamde stamkroeg, de FM. Op nóg meer vrolijkheid de komende jaren, krullenbol!


Lichting Sesamstraat

Branko Biesmans

2017 – 2018

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
12 oktober 1999


Branko, Ortiga, Triple of beter gezegd, de man met duizend identiteiten. En dit is ook zeker toepaselijk bij dit gedaante. Deze gevarieerde kerel geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland is namelijk zo veelzijdig als een politicus tijdens de verkiezingstijd. Branko heeft er namelijk een talent van gemaakt om elke woensdagavond tot de late uurtjes in de FM te staan en vervolgens geheel representatief in zijn kasjmier spencer de hotelschool te domineren met zijn (fysieke) aanwezigheid. Onze kastelein geniet namelijk van de fijnere dingen in het leven, dit varieert van Chaudfontaine Sparkling tot Spa Goud. Branko is overigens ook het lievertje van de groep, hij weet namelijk door zijn jolige karakter en imponerend figuur elk opstootje te laten eindigen met brede glimlachen en cilinders plezier. Dit maakt Branko een onmisbaar persoon binnen het nachtleven in Maastricht waar we gelukkig nog lang van mogen genieten!


Ralph Collijn

2017 – 2018

Studie
Hotel Management school

Geboortedatum
26 juli 1997


Jaffie, Tommie, six eyes oftwel de enige echte Ralph Collijn, deze fijnproever uit Meerssen heeft een echt bourgondische opvoeding gehad. Het horecaleven is er bij hem met de paplepel ingegoten. Dit is dan ook te zien aan het welvaartsbuikje dat door zijn shirt begint te poppen. Ondanks dat zijn lichting hem normale spraak probeerde bij te brengen, heeft hij nog steeds last van een spraakgebrek en een Mestreechs accent. Dit in combinatie met het verzinnen van woorden, maakt hem de helft van de tijd onverstaanbaar. Daarom staat Ralph vaak aan de bar waar hij de nodige biertjes achterover tikt. Dit gebeurt echter niet met al te grote snelheid. Maar uiteindelijk heeft hij altijd een grote glimlach op zijn gezicht en zal hij altijd voor je klaar staan. Daarom zijn we blij dat we nog lang van deze kerel mogen genieten.


Noah Manders

2017 – 2018

Studie
Fiscale Economie

Geboortedatum
29 Januari 1999


Noah a.k.a. ernie, 1/2 van het iconische duo, is aanvankelijk een hele timide, rustige jongen uit Brabant. Maar als deze kerel een paar pilsjes naar achter heeft getikt komt zijn ware persoonlijkheid aan het licht. Met dansmoves waarmee hij makkelijk So You Think You Can Dance zou kunnen winnen, wordt menig vrouwelijk schoon wel hitsig. Hij is ook vaak te vinden in de UB waar hij de tutorials die hij na een avondje in de FM wel eens skipt een beetje bij probeert te houden om zo zijn studie toch de goede kant op te laten blijven gaan. Als hij in het weekend weer terug is in zijn hometown Vegchel is hij vaak te vinden op het hockeyveld waar hij fanatiek zijn conditie een beetje op peil probeert te houden. Al met al is deze jongen een ware topgast en een fantastische toevoeging aan disputerend Maastricht.


Wesley van Lier

2017 – 2018

Studie
European Studies

Geboortedatum
23 januari 2000


Wesley, beter bekend als Wousley. Deze jongeman stapt altijd met stoere brede passen door de menigte. Hij gaat vastberaden op zijn doel af, het vloeibare goud op de bar. Nadat hij deze biertjes zowel met grote passie als snelheid achterover heeft getikt, is er nog maar één ding dat moet gebeuren om de avond van Wousley compleet te maken, er moet natuurlijk nog een sjekkie opgestoken worden, zijn vaste woensdagavond ritueel. Maar wesley’s leven is niet altijd zo easy zo slaat af en toe de vlam in de pan, gedurende een van deze razernijen krijgen niet alleen zijn tegenstanders maar ook de lantaarnpalen het zwaar te verduren. Wanneer deze lantaarnpalen op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats staan, kunnen zij een trap verwachten met een kracht waar menig MMA-fighter jaloers op mag zijn. Zodra hij is uitgeraasd kan hij weer terug naar hij normale leven en lekker wat goudgele rakkers naar binnen gooien. Als deze met grote hoeveelheden naar binnen vloeien, worden zijn hersenen echter aangetast waardoor hij nog wel eens merkwaardige uitspraken kan doen. Hiermee maakt hij gelukkig weer iedereen aan het lachen. Wanneer hij soms als een echte meneer Aart uit de hoek kan komen, bedoelt Wesley het altijd goed. Daarom zijn wij blij met deze jongen als nieuwe aanwinst.


Sil Peeters

2017 – 2018

Studie
Rechtsgeleerdheid en fiscaal recht

Geboortedatum
10 Maart 2000


Sil Peeters, Pino, is wellicht de machine van het mooiste heerendispuut van Maastricht. Deze unieke kerel, waar er ook absoluut geen twee van moeten rondlopen, geniet van alles wat er om hem heen gebeurt. Op zeer jonge leeftijd heeft hij al meer genoten dan menig ouderen, zowel van het vrouwelijk schoon, de gouden toverdrankjes en van het leven. Met zijn mega grote biceps en zijn afgetraind figuur is zelfs de duivel niet te hoog gegrepen voor hem. Deze wist hij zelfs meerdere malen in een rechtstreeks gevecht te verslaan. Deze jongen is bezig met Rechtsgeleerdheid en fiscaal rechts, én heeft de ambities om nog een keer bomen te gaan knuffelen voor Volt. Maar het blijft een kerel waar iedereen van kan genieten, behalve ouders van dochters, want ja je raakt gegarandeerd je dochter kwijt.


Harm Rutten

2017 – 2018

Studie
International Business

Geboortedatum
28 juli 1999


Harm, oftewel Harpertbertje, is hét brein van de lichting. Deze kerel heeft na het behalen van zijn gymnasium à la cum laude besloten om het schromelijke Cuijk achter te laten en het licht te volgen naar de metropool van het perfecte bier. En maar beter ook. Ook al oogt onze Harm op het eerste gezicht als een zedige vent, na een stuk of 10 Duveltjes danst hij, voornamelijk met zijn schouders,  op een niveau geënevaard door maar weinig man tot in de late uren door. Harm, als de ambitieuze kwant die hij is, zul je naast de FM ook regelmatig vinden in de UB en de sportschool. Dus dames let op, want al met al, Harm has it all!


Lichting Overname

Goof Classens

2016 – 2017

Studie
Fiscale economie

Geboortedatum
18 maart 1998


Goof, Gooferd of Clown Fassens, de naam zegt het al, deze altijd goedgemutste Limburger is dé clown van de lichting. Met zijn zinloze feitjes en informatieve spreekbeurten heeft hij altijd een verhaal paraat wanneer er een stilte dreigt te vallen. Deze geboren en getogen Venraynaar is een fanatiek fietser, maar er is nog een ding waar Goof erg veel waarde aan hecht, namelijk biertjes weg tikken in de FM met zijn vrienden. Niet alleen zitten wij aan Goof vast, maar ook alle vrouwen in Maastricht moeten er aan geloven, Goof doet namelijk zijn uiterste best om iedere vrouw in Maastricht binnen slechts één luttele minuut minimaal 30 verschillende gezichtsuitdrukkingen te geven. Goof waar zouden we zijn zonder jou. Je bent onze favoriete Clown!


Gijs Seegers

2016 – 2017

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
27 september 1996


Gijs Gijsbert kreupel Seegers, deze ex-hotello weet wel hoe die Maastricht op zijn kop moet zetten. Ook al krijgt deze man het vaak na een paar biertjes al niet meer geregeld, desalniettemin lukt het hem gek genoeg altijd de vrouwen aan de haak te slaan. Met Gijs zijn grove motoriek is het helaas ietwat minder gesteld, aangezien Gijs en zijn enkel het lopen nog niet zo goed onder de knie hebben. Maar gelukkig zijn er in Gijs zijn leven nog genoeg lichtpuntjes, zo heeft deze charmante Drutenaar de afgesproken jaren al menig vrouw aan de haak geslagen. En zo zal Gijs in de toekomst ook menig vrouw aan de haak slaan, zowel binnen Maastricht als daarbuiten.


Pepijn van den Eijnden

2016 – 2017

Studie
Biomedische wetenschappen

Geboortedatum
26 augustus 1998


Pep Peppie of Pepsi, maar van Cola is deze man niet zo weg. Nee liever een biertje. Net als Onno Hoes heeft ook Pepijn het mooie Vught ingeruild voor Maastricht, gelukkig was Pepijn meer geliefd onder de Maastrichtse bevolking. Silenus is een van de keuzes waar deze woest uitziende man zeker geen spijt van zal krijgen. Woest uitziend omdat Peppie altijd weer voor de dag komt met een ietwat nonchalant baardje.Woest is Pepijn echter zeker niet zo is hij onlangs tijdelijk vertrokken naar Ghana om daar de lokale bevolking een handje te helpen.Lichting Zoektocht

Ruben Brands

2015 – 2016

Studie
International Business

Geboortedatum
23 augustus 1997


Ruben, beter bekend als Bauntje. Het meest recalcitrante van de lichting, wat totaal niets te maken had met de Maastrichtse visie waarin hij opgevoed was, kwam uit het ideaal om zich te bewijzen. Door in een exotische lichting te belanden waar de variëteit zowel tussen studie en (lichaams-)lengte lag, begon hij te twijfelen. Ondanks de sterke band die hij tijdens het pinkelen met zijn lichting opbouwde, was het tijd voor hem om zichzelf te vinden aan de andere kant van de wereld. Tijdens zijn zoektocht naar vrouwelijk schoon, de zin van het leven maar vooral het perfecte pilsje kwam hij er toch achter dat deze alleen in Maastricht te vinden zijn. Zonder hem geen jaar vol plezier, vreemde drankspelletjes, namiddagse chill-sessies en nachtelijke avonturen.


Stephan Oosterbosch

2015 – 2016

Studie
Geneeskunde

Geboortedatum
12 februari 1991


Stephan, Steffaun, Oostermaas. Deze gigant kwam naar Maastricht met meer levenservaring op zak dan menig student. Na verschillende studies versleten te hebben en één hiervan daadwerkelijk succesvol afgerond te hebben verliet deze machine het hem zo dierbare Roemunj om in Maastricht aan zijn droomstudie te beginnen: Geneeskunde. Alhoewel Stephan al wat ouder is en hij de enige actieve Sileen is met een diploma reeds op zak, is hij niet weg te slaan uit het FM Kaffee en staat hij nog geregeld te beuken op zijn geliefde hardcore festivals. En goed nieuws: aangezien zijn studie hem nog een half decennium aan het Maastrichtse bindt zal hij het FM Kaffee én Silenus nog vele jaren zijn thuis mogen noemen.


Mark van Slobbe

2015 – 2016

Studie
Economics & Business Economics

Geboortedatum
25 november 1997


Mark, Markos of Slobber, noemt zich rasechte Nijmegenaar, maar komt eigenlijk uit Beuningen. Een idyllisch dorpje ten noordwesten van Nijmegen. Maar hij wilde van het succes proeven en vond zodoende zijn weg naar het mooie Mestreech. De lichting waar hij in kwam bestond naast zijn eigen zuivere ABN klanken uit een persoon met een spraakgebrek en een chauvinistische Sjeng. Hij bracht ze Nijmeegse manieren bij en gaf ze spraaklessen. Onder bourgondische Limburgse sferen kwam hij erachter dat een studieswitch naar Rechten beter bij hem paste. Mark is een goede jongen met het hart op de juiste plek. Maar wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten!


Lichting Bakfiets

Danny Bakkers

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
15 juni 1994


Benny Dakkers, onze befaamde knul van de Hotelschool. Deze man uit het pittoreske Ammerzoden (Gelderland) heeft ook zijn weg gevonden binnen het Maastrichtse. De hotello puur sang heeft niet alleen het nachtleven van Maastricht ondervonden, daarnaast heeft hij namelijk menig vrouwmens laten kennismaken met de Benny. Alhoewel Benny in zijn beginperiode bij de mooie mannen van Silenus nog enigszins de kat de uit de boom keek, is dat momenteel zeker niet meer te stellen. Zo staat Benny bekend om zijn behulpzaamheid, assertiviteit en zuip-vermogen. Daarnaast is hij een vaste waarde voor het voetbalteam van Silenus wat elk jaar weer de La Copa beker in de wacht weet te slepen. Wel mag onze Danny/Benny iets beter op onze spulletjes letten, zo heeft hij het toch al een paar keer voor elkaar gekregen de dispuutscamera te verliezen na een wilde avond met genoeg bakken.


Kylian van Dijk

2014 – 2015

Studie
People & Business Management

Geboortedatum
20 januari 1995


Zeker één van de betere creaties op deze wereld die (een) Emmy waardig is. Na negen maanden was het meesterstuk eindelijk af en kreeg het de mysterieuze doch sprekende naam Kylian. Hij groeide op in het Limburgse heuvellandschap en het was hier waar hij zijn eerste voetstappen zette, zijn eerste biertje dronk, zijn eerste vrouw verslond en uiteraard waar zijn eerste insulinespuit zijn bloedsuikerspiegel weer op normaal peil bracht. Tijdens zijn veel te vroege midlife crisis besloot hij een gooi te doen naar de felbegeerde trofee van de DJ Mag top 100. Nadat hij talloze deuntjes en ontelbare melodietjes de revue had laten passeren, zag hij eindelijk in dat de andere kant van de DJ tafel veel interessanter was. Hij besloot zich aan te sluiten bij het mooiste heerendispuut van Maastricht, OHD Silenus. De FM is tegenwoordig zijn eerste thuis geworden, waar hij op vele avonden het pinkelen eigen maakt en waar de sjoeskes in minder dan een seconden door zijn goed gesmeerde slokdarm glijden. Met zijn scherpe opmerkingen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor internetgekkies, hopen we dat deze man zijn bloedsuikerspiegel op peil kan houden, zodat iedereen, en dus ook wij, nog jarenlang van hem mag genieten. Het is tenslotte ook onze Kylian!


Niels Geominy

2014 – 2015

Studie
Economics & Business Economics

Geboortedatum
11 september 1995


‘Geomoney is een vliegtuig’, is inmiddels al een uitdrukking geworden binnen het dispuut. Daar waar deze jongeman zwemt in het geld, kan hij, wanneer het alcoholpercentage in het bloed flink omhoog is geschoten, ook vliegen. Hij arriveerde in de mooie stad Maastricht als een rustige jongen uit Nijmegen. Inmiddels is hij omgetoverd tot een ware heer. Nee zeggen tegen een biertje of een shotje kan hij niet en zo sluit deze man iedere woensdag weer het FM kaffee. Ondanks alles heeft Geomoney het in zich om zn studie zonder fratsen af te ronden.


Roger Loontjens

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
19 mei 1994


Naast het leven op het eiland van de Hotelschool campus wilde deze man ook nog een deel van het echte Maastricht zien in zijn studententijd en koos daarom om bij OHD Silenus te gaan. Roger, Rodger of Lange Loontjens, zorgt ervoor dat Silenus 2 meter rijker is aan Zeeuwse trots. Ondanks al het water in Zeeland is Roger een echte droogkloot. Met zijn humor en verhalen over zijn goede vriend Peter Selie weet hij altijd de lachspieren van menig Sileen te triggeren. Roger zal altijd voor iedereen klaarstaan en is een man van pure gezelligheid. Hij ziet zijn toekomst bij Silenus als een kans om zijn droom te verwezenlijken. Roger droomt er namelijk van ooit Quaestor Pecunia te worden. Ik stel aan u voor: Roger ‘Pietertje’ Loontjens.


David Noorthoek

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
5 maart 1996


David Wiro Jan Noorthoek, ook wel bekend als dé charmeur van het warme Woerden. Deze knappe knul verliet zijn bekende omgeving van Utrecht om het geluk te zoeken in de meest zuidelijke stad van Nederland. In Maastricht is David de strijd aangegaan met de hotelschoolcursus en de studentenvereniging die hier aan gekoppeld is. Dit was echter niet genoeg voor de gladde Woerdenaar, iets vertelde hem dat er meer was… Veel meer. Zodoende verliet hij het veilige Bethlehem in Limmel en vertrok hij naar de grote stad. Hier leerde hij Silenus kennen, waar hij pas echt zijn hart, ziel en meerdere keren “waardigheid” in heeft verloren. Zoals al algemeen bekend was bij de hotelschool was Wiro niet vies van vrouwelijk schoon. Het duurde dan ook niet lang, voordat hij zich als in een vis in het water voelde in ons mooie FM café. Deze man maakte meteen gebruik van alle sociale vaardigheden, die hij had opgevangen in de vakschool. Binnen no time was David dan ook bekend en geliefd bij de vrouwen (en mannen) van disputerend Maastricht tot aan de London Bridge in België. En binnen Silenus vinden we hem ook wel oké.


Koen Sachse

2014 – 2015

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
12 augustus 1994


OH OH Koeno! Deze rasechte Hagenees, ideale scholier en tevens voorzitter van de Nort Side van ADO Den Haag zorgt voor een mieterse sfeer binnen deze vriendenclub. Wanneer deze creatieve man iets ziet waar hij met zijn handjes aan kan zitten zij het een teddybeer tijdens het ULV of zij het iets anders dan is hij verkocht. Dat hij goed is met zijn vingertjes blijkt ook uit de prijs die hij gewonnen heeft voor het bouwen van de bijzonderste knikkerbaan van zijn bassischool “De Speciale Ooievaar”. Naast deze onzin is The COON zijn grootste passie muziek. Zijn vingervlugge skills, waar menig vrouw over mee kan praten, heeft hij zichzelf aangeleerd achter zijn trommeltjes, gitaar en piano. Momenteel timmert koen zo hard aan de weg binnen de muziekwereld dat hij 6de beste triangelspeler van de Jostiband is. Jaja mensen, zoals jullie kunnen zien is deze Hagenaar niet bang voor een uitdaging of een sprong in het diepe. Deze fanatieke duiker springt dan ook graag op klaarlichte dag van de Wilhelminabrug omdat de duikplank te gewoontjes is. Al met al is deze knul onmisbaar geworden binnen OHD Silenus en daarom willen wij zijn ouders nogmaals bedanken voor het maken van deze goddelijke vent!


Freek Schulpen

2014 – 2015

Studie
TU Eindhoven

Geboortedatum
27 mei 1995


Freek ‘de rooie Buisman’ Schulpen is het enige actieve lid dat momenteel niet studeert. Deze ambitieuze ondernemer komt oorspronkelijk uit de Hofstad, maar woont al zijn hele dikke leven in Mestreech. Freek heeft een ware metamorfose ondergaan in de afgelopen twee jaar. Hij is hoofdcoach van winnend La Copa-team 2015 & 2016 en hij is trots runner-up van de jaarlijks terugkerende Schrobéler-challenge. Over het algemeen kan hij zijn vieze Feboklep niet dicht houden, alleen wanneer er weer thuisbezorgd besteld is. Typerend aan Buisman is zijn rode coupe haren.


Yorrick Tusek

2014 – 2015

Studie
Commercieel Management

Geboortedatum
29 april 1995


Sileen Tusek a.k.a. Yordick heeft eindelijk het licht gezien. Waar hij eerst nog onder de duim zat is het nu tijd om het échte vrouwelijk schoon te overwinnen. Deze keer zoekt hij wel meerderjarige.. Naast de womanizer in pre is Yorrick een man van eerlijkheid die altijd klaar staat voor zijn maten. De ras Maastrichtenaar is tevens niet schuw om zijn gevaarte beneden te laten zien en is ervan overtuigd dat dit zijn manier is om de dames om zijn vinger te krijgen. Yorrick, we love you!!!!


Lichting Dull

Jaap Jan van Beek

2013 – 2014

Studie
Hospitality & Event Management

Geboortedatum
9 oktober 1993


Jaap jan ook wel Jaapie genoemd is het nakomertje van lichting 2013. Jaapie is ooit in een minder verleden begonnen bij Amphytrion. Gelukkig heeft deze ‘’mooie’’ kerel het licht gezien en is hij verstandig geworden door zich aan te sluiten bij het mooiste herendispuut van Maastricht! Wat Jaapie zo typeert is zijn slechte smaak. Dat verklaart waarschijnlijk ook zijn succes bij de vrouwen. Zijn kansen zijn nu eenmaal groter.. Verder is deze jongen een organisatorisch talent, vraag het Jaap en hij regelt het wel. We kunnen natuurlijk ook niet anders verwachten van iemand die hospitality and event management studeert. Nu maar hopen voor Noteboom dat deze jongen niet wordt opgeslokt door de nachtelijke avonturen hier in het Maastrichtse.


Iron Brands

2013 – 2014

Studie
International Business

Geboortedatum
16 juni 1995


Iron Brands is een geboren en getogen Maastrichtenaar, ‘’Niks is sjoener es Mestreech’’ is dan ook zijn motto. Wat Iron typeert is dan hij ontzettend veel talenten heeft en dat voor een Maastrichenaar. De jongen is dan ook topsporter in meerdere disciplines. Zo is hij topscoorder van zijn voetbalclub Scharn ( lees Sjaan), heeft ziekelijke biceps en is hij een wereldkampioen beerpong in wording. Deze talenten en met name zijn biceps gaan dan ook niet ongezien voorbij aan de vrouwtjes in het FM cafe. Maar gelukkig beste moeders heeft deze fijne kerel een vriendin en zijn jullie dochters vooralsnog veilig.


Jordi Jansen

2013 – 2014

Studie
International Business

Geboortedatum
22 oktober 1994


Jordi Jansen, de titaan van deze mooie lichting. De term titaan is afkomstig uit de Griekse mythologie en duidt in het gewone spraakgebruik op een reusachtig, geweldig krachtig persoon. De titel titaan wordt dan ook niet zomaar vergeven en Jordi mag deze dan ook terecht achter zijn naam schrijven. Deze jongen is niet alleen een gepassioneerd sportman maar tevens een natuurlijk leider. Ondanks al deze kwaliteiten wil het toch niet altijd evengoed lukken met de vrouwtjes en loopt deze mooie kerel toch met enige regelmaat alleen naar huis. Een ding is dan ook zeker, van deze IB student en record houder schrobbeler drinken gaan we in de toekomst nog heel wat horen!


Jules Knippenbergh

2013 – 2014

Studie
Fiscale Economie

Geboortedatum
6 juni 1995


Jules Knippenberg lijkt op het eerste oog een bescheiden jongeman. Als je knippie echter kent wordt het tegendeel vaak genoeg bewezen. In combinatie met zijn breur of zijn Xbox is hij niet te stoppen en drijft hij zichzelf, maar vooral anderen tot waanzin. Onze knip blijft niet onopgemerkt in Maastricht, je zult hem dan ook ongetwijfeld zien springen door de FM of horen schreeuwen naar zijn tv/Xbox in de sporenstraat. Hoe gek en druk deze man ook is, hij staat altijd voor iedereen klaar en zal niet over zichzelf of vrienden heen laten lopen. Zijn serieuze kant komt vooral naar boven bij het studeren, gedreven als hij is om zijn propedeuse te halen en zijn studie fiscale economie zonder al te veel vertraging te halen.


Mark Mestrum

2013 – 2014

Studie
Economics & Business Economics

Geboortedatum
27 augustus 1995


Mark staat voor veel mensen klaar en zal je helpen in moeilijke tijden. Deze man is vaak te vinden in de FM Kaffee. Of het nu vroeg op de avond of vroeg in de ochtend is en of hij nu om 7 uur moet opstaan of pas laat in de middag, deze man staat altijd tot in de late uurtjes in de FM. Daarnaast weet hij plezier goed te combineren met zijn studie op de universiteit. Met al zijn kwaliteiten zijn de meeste vakken dan ook kinderspel voor hem.


Loek Rekko

2013 – 2014

Studie
Hotel Management School

Geboortedatum
27 december 1995


Loek Rekko, de integere en gevoelige hotello van lichting 2013/2014. Hetgeen wat hem onderscheid van zijn mede-eerstejaars op de Hotelschool is dat hij het wel gaat halen. Dit komt omdat Rekko altijd een strakke planning heeft. Misschien wel iets te strak, want Rekko houdt er niet van om de controle te verliezen. Als Rekko gaat zuipen, dan laat hij zich helemaal gaan! Hij is vaak te vinden in FM Kaffee, waar hij de nodige goudgele rakkers burgemeester maakt, zijn vloeiende dance moves showt en dit altijd met een brede lach op zijn gezicht! Moeders, u kunt uw dochters nog altijd veilig over straat laten lopen, aangezien Rekko al de nodige tijd vastgeketend zit in de diepe krochten van een langdurige relatie. Alhoewel hij op menig dispuutsavond de vrouwen van zich af moet slaan, blijft hij toch trouw aan zijn meisje. En dat is wat deze jongen typeert; tevreden zijn met wat je hebt, trouw blijven aan alles en iedereen, en weten waar je voor gaat!


Remeis Salentijn

2013 – 2014

Studie
People & Business Management

Geboortedatum
16 september 1994


Remeis, ook wel bekend als Zalentijn, is een stille kerel en is grotendeels fysiek aanwezig. Deze dulle boy uit Maastricht komt in de avonduren na zonsondergang pas echt tot leven. Zodra er musica en drank is, zal hij de omringende golf van vrouwen verleiden met zijn prominente en zwoele dancemoves. Deze integere moker is altijd terug te vinden in het FM Kaffee tot in de ochtend uren met een strak gekamde mat en een slim fit outfit. Zalentijn mag dan wel begonnen zijn met een jaartje stage, maar van hem zullen we zeker nog veel horen in de nabije toekomst. Zeker nu hij in september volledig opgepompt en opgeladen gaat beginnen met de opleiding People & Business Management in Sittard.