O.H.D. Silenus


  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Aanschouw hier dé Männer van O.H.D. Silenus, die sinds 2003 niet meer weg te denken zijn uit het uitgaansleven dat Maastricht te bieden heeft. Te herkennen aan hun bordeauxrood / oranje truien, kunnen deze gasten niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. Bijvoorbeeld wanneer er weer een wilde mosh-pit ontstaat in hun veilige thuishaven, de FM! Met een positieve arrogante houding zijn deze Heeren zeer dominant aanwezig op elk feest of toernooi dat plaatsvindt en kom je simpelweg niet om ze heen. Ondanks het feit dat deze mannen samen elke kroeg overnemen, zou je ze stuk voor stuk mee naar huis durven nemen om als schoonzoon aan je moeder voor te stellen. Mocht je een keer een borrel met ze hebben is dat dan ook geheel op eigen risico en kunnen ze niet beloven dat je veilig thuiskomt. De kans is groot dat je vanavond een borrel met ons hebt en even vlak voor het eetgroepje wilt kijken bij welke knappe mannen jij aan tafel zit of op wie jij je zinnen gaat zetten vanavond. Kijk daarom gerust rond op onze site, tussen de foto’s of kijk op onze Instagram!


Image


INKOM 2022

Ga jij dit jaar in Maastricht studeren en neem jij deel aan de INKOM?  Maak dan kennis met Onafhankelijk Heerendispuut Silenus.

Zoek de oranje/ bordaeuxrood-gebroekte mannen op om er samen een onvergetelijke INKOM van te maken.

Neem hiervoor contact op met een van ons:
Juul: 06-34110310
Simon: 06-53884066

Check zeker onze Instagram voor een impressie van vorig jaar!

* De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM, namens Maastricht University en Zuyd Hogeschool. De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma.


Chique Publique 2022

Chique Publique, hét boksgala van studerend Maastricht. Een avond vol spanning, emotie, sfeer en een zaal vol kampioenen. Dankzij jullie was deze eerste editie een avond om nooit te vergeten!

Kijk hier onze aftermovie om nog eens de ambiance her te beleven! Houdt vooral onze instagram in de gaten voor de laatste info!

13 April 2022