Chique Publique 2022


Chique Publique | 13 April 2022

Geacht Chique Publique,

Complex Maastricht , dé nightclub van Maastricht zal in 2022 niet enkel de go-to plek zijn voor de vetste en grootste feesten, maar ook voor hét boksgala van Maastricht: Chique Publique!

13 April 2022, aan de maas bij de Wilhelminabrug; we zien je daar!


Tickets

Klik hieronder voor de ticketshop van Chique Publique:

Chique Publique Ticketshop


Boks Programma

Vanaf maandag 10 januari zullen we beginnen met onze trainingen bij SCM-Boxing om jou klaar te stomen voor hét boksgala van studerend Maastricht. De vaste trainingen zullen elke maandag en dinsdag vanaf 20:30 tot 21:45, en elke vrijdag vanaf 19:30 tot 20:45 plaatsvinden. Er is echter niemand die jou tegenhoudt om vaker te gaan en daarom hebben jullie ook de mogelijkheid om tot wel 7 keer per week te gaan. Deze mogelijkheid zal duren tot aan het evenement zelf. Dit allemaal voor maar €75,-.

Tijdens deze 3 maanden zullen trainers kijken wie uiteindelijk bekwaam genoeg is om daadwerkelijk deel te nemen aan een wedstrijd op het evenement. Maar niet getreurd, mocht je afvallen ben je nog altijd meer dan welkom om te komen trainen. Gedurende het evenement zullen er 6 partijen plaatsvinden. Wij streven er naar om zowel 3 vrouwelijke als 3 mannelijke wedstrijden plaats te laten vinden, maar de boksschool zal uiteindelijk uit alle contenders de 12 geschiktste kiezen en vervolgens een eerlijke match samenstellen.

We moedigen iedereen aan – met of zonder boks ervaring – om zich aan te melden want “every champion was once a contender’’.

Locatie: Gentiaanstraat, Mariaberg te Maastricht (Gymzaal tegenover de achterkant van de kerk).

Disclaimer: Inschrijving is alleen geldig wanneer je in bezit bent van een ticket voor het evenement.

Videos

Check hier onze teaser!

Check hier de bekendmaking van Chique Publique 2022!

Social Media

Blijf op de hoogte van Chique Publique via social media!

Instagram    –  @chiquepublique

Facebook     –  Chique Publique


Postbus

Statensingel 15A01, 6211 PL Maastricht

Kamer van Koophandel

83546502

Rekening

Stichting Chique Publique

NL 79 INGB 0009 0861 40